-
I sad vidim da je kao kavitacija liposukcija bez noža pa me zanima jel to točno i je tko bio na tome?
I vidim da ima više vrta ultrazvučna, vakumska i serumska.
zanima me koja je razlika i koja je najefikasnija za centimetre i selulit?
-
-
Evo nešto napokon stvarno učinkovito.KRIOLIPOLIZA.Drage moje nestao mi jastuk na stomaku.Rezultat je konačan nakon 3-4 mjeseca.Meni je tek sada dva mj prošlo ali otopilo se.Nisam ga ničim mogla skinuti.Vježbam redovito i nema šta nisam probala.Perfektno!!Cura mi je rekla da je to zamjena za liposukciju i da jedina radi u Hrvatskoj s tim aparatom.Vidila sam da je jako popularno u americi,plastični kirurzi su mahom počeli koristiti tu metodu.Tretman je tisucu ipo kuna i može se ponoviti nakon dva mjeseca ako ima potrebe.Nažalost,za sada samo u Splitu to ima jer su oni i distributeri uređaja.Vidjela sam neke reklame u Zagrebu i bila u jednom od salona koji su to reklamirali ali to nema veze s tim uređajem.Pogledajte na you tube kako to izgleda http://www.youtube.com/watch?v=HEochN9-klY
-
domy jesi li bila na nekim od tretmana i gdje ako jesi?
-
Elizabeta, vidim da se kuzis u tevtretmane pa samo pitanje, je li normalno nakon limfne drenaze imati cudan (gorkasti) okus u ustima? Nakon limfne isla sam na onaj vibro plate, sad bas da je od njega ne bi rekla.. Thnx
-
Obično svake (ili svake druge) godine odem u Terme Selce na 7-10 tretmana u Vacusacu.
Pola sata mira i ležanja dok ti cijelo tijelo steže vrlo ugodno. Izgubi se dosta tih cm, naročito ako se još pazi na prehranu.
http://www.terme-selce.hr/pd/94/pgoi...a-Terme.wshtml
Znam da bi bilo zdravije svaki dan vježbati, ali..., a ovako, odem u kasno proljeće pa mogu na plažu relativno podnošljivog volumena
. Preklani je bilo 140 kn svaki put, a sad čitam da je 200, mislim da mi je pametnije šetati i ne papati...
Skupa je ta ljepota...
-
-
vana, aparati su, po mom iskustvu, ali i onome što sam čula od drugih korisnica, prilično beskorisni. ja sam kombinirala liposukciju i limfnu drenažu te anticelulitnu masažu. naime, nakon liposukcije se mora raditi limfna drenaža, da proradi krvotok između ona 2 dijela tkiva koja su se razdvojila prilikom liposukcije, a tu i tamo sam dodala i koju anticelulitnu masažu, da razbijem ono celulita što mi je ostalo i da mi noge ostanu glađe. provala sam aparaturnu limfnu drenažu i učinilo mi se da ta stvar uopće nema efekta. s druge strane, od jedne djevojke čula sam o ultrazvučnom razbijanju celulita - kavitaciji. jadna je išla na tretmane godinu dana, potrošila novac koji je mogla dati za liposukciju, obećali su joj skidanje 7-8 cm obujma, a ona je izgubila samo 1cm istog.
-
usput, zna li tko nekog dobrog estetskog kirurga koji bi mi napravio liposukciju listova?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma