Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: Tretmani za mršavljenje

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I sad vidim da je kao kavitacija liposukcija bez noža pa me zanima jel to točno i je tko bio na tome?
    I vidim da ima više vrta ultrazvučna, vakumska i serumska.
    zanima me koja je razlika i koja je najefikasnija za centimetre i selulit?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A što ne odete pod nož? Svakih 6 mjeseci vam ispumpaju salo i ko novi ste... A u međuvremenu se ubijate u hrani i ništ ne radite...
    Posljednje uređivanje od Moover : 22.12.2011. at 22:57

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo nešto napokon stvarno učinkovito.KRIOLIPOLIZA.Drage moje nestao mi jastuk na stomaku.Rezultat je konačan nakon 3-4 mjeseca.Meni je tek sada dva mj prošlo ali otopilo se.Nisam ga ničim mogla skinuti.Vježbam redovito i nema šta nisam probala.Perfektno!!Cura mi je rekla da je to zamjena za liposukciju i da jedina radi u Hrvatskoj s tim aparatom.Vidila sam da je jako popularno u americi,plastični kirurzi su mahom počeli koristiti tu metodu.Tretman je tisucu ipo kuna i može se ponoviti nakon dva mjeseca ako ima potrebe.Nažalost,za sada samo u Splitu to ima jer su oni i distributeri uređaja.Vidjela sam neke reklame u Zagrebu i bila u jednom od salona koji su to reklamirali ali to nema veze s tim uređajem.Pogledajte na you tube kako to izgleda http://www.youtube.com/watch?v=HEochN9-klY

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

domy jesi li bila na nekim od tretmana i gdje ako jesi?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Elizabeta, vidim da se kuzis u tevtretmane pa samo pitanje, je li normalno nakon limfne drenaze imati cudan (gorkasti) okus u ustima? Nakon limfne isla sam na onaj vibro plate, sad bas da je od njega ne bi rekla.. Thnx

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Obično svake (ili svake druge) godine odem u Terme Selce na 7-10 tretmana u Vacusacu.
    Pola sata mira i ležanja dok ti cijelo tijelo steže vrlo ugodno. Izgubi se dosta tih cm, naročito ako se još pazi na prehranu.
    http://www.terme-selce.hr/pd/94/pgoi...a-Terme.wshtml

Znam da bi bilo zdravije svaki dan vježbati, ali..., a ovako, odem u kasno proljeće pa mogu na plažu relativno podnošljivog volumena. Preklani je bilo 140 kn svaki put, a sad čitam da je 200, mislim da mi je pametnije šetati i ne papati...

Skupa je ta ljepota...

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Bok cure! Pronašla sam na nekom portalu dosta kupona za razno razne tretmane, već dugo se spremam pa mi je ovo došlo ko naručeno Ne znam jel itko isprobao, samo se isprinta kupon bez plaćanja, nadam se da to vrijedi da se ne osramotim...
    http://www.kuponline.hr/kuponi/zdravlje-i-ljepota
    Dvoumim se između klasične anticelulitne masaže ili onih čuda s aparatima - kavitacije, radiofrekvencije.... S čime ste imale bolja iskustva? Hvala na pomoći!

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

vana, aparati su, po mom iskustvu, ali i onome što sam čula od drugih korisnica, prilično beskorisni. ja sam kombinirala liposukciju i limfnu drenažu te anticelulitnu masažu. naime, nakon liposukcije se mora raditi limfna drenaža, da proradi krvotok između ona 2 dijela tkiva koja su se razdvojila prilikom liposukcije, a tu i tamo sam dodala i koju anticelulitnu masažu, da razbijem ono celulita što mi je ostalo i da mi noge ostanu glađe. provala sam aparaturnu limfnu drenažu i učinilo mi se da ta stvar uopće nema efekta. s druge strane, od jedne djevojke čula sam o ultrazvučnom razbijanju celulita - kavitaciji. jadna je išla na tretmane godinu dana, potrošila novac koji je mogla dati za liposukciju, obećali su joj skidanje 7-8 cm obujma, a ona je izgubila samo 1cm istog.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

usput, zna li tko nekog dobrog estetskog kirurga koji bi mi napravio liposukciju listova?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •