Nadam se da ću naći vremena , makar na pol ure, pridružiti vam se na SEXPRESSU(da i ja nastavim u revijalnom tonu)![]()
Nadam se da ću naći vremena , makar na pol ure, pridružiti vam se na SEXPRESSU(da i ja nastavim u revijalnom tonu)![]()
I ja bi s vama na kavicu ali ovaj put nemogu...puno pozdrava svima,sigurna sam da će biti super kao i zadnji put...pozdravite Rešu!!!![]()
Zar nije Rašo??? Ali nema veze, oprošteno ti, ipak se ti bodešššššššššš!![]()
Ljepotice naša, sorry, ali ipak je on bio među rijetkim muškarcima tamo![]()
Hej da li je a ili e nije toliko bitno koliko je bitna naša ljepotica...znala sam da će se naša tigrica javiti na to zato za nju posebno :prva me kavica s vama bacila iz takta kada smo te ja i Sneki ugledale one večeri među onoliko žena u trgovini ...sjajila si kao nitko a tek samo kad smo s tobom popričale...jesi i ostat ćeš uvijek naša jedina ljepotica...a šta kažeš sada na to?ali ipak vi pozdravite Rašu!!!i![]()
Hoćete mi biti najbolje prijateljice!!?!! :padamunesvijestodsreće:
Drage moje niš od mene imam neke kućne radinosti,ali nisu ciljani. .ljepotica carica sve zna. .uživajte. .a Rašu tko šiša. .
drage moje samo da javim da ipak ne dolazim. nešto me danas probada u trbuhu, pa nisam baš najsretnija, ostat ću u krevetu.
lijepo se provedite
ja ću vas izgleda upoznati tek kad rodim
S obzirom da je u Premieru bila vanredna situacija (gazdi se ženio sin) i bio je zatvoren, bile smo primorane na licu mjesta mjenjati plan, sve smo se međusobno nazvale, ali Phiphy tvoj broj nismo imale, pa sam ove postove prije slala s mob-a u nadi da ćeš pročitati, žao mi je ako si došla i nisi nas našla...
Drage moje, hvala što ste mislile na mene!!!Nisam poljubila zatvorena vrata Premiera: ovaj put sam preskočila kavicu, a za sljedeću, obavezna će biti razmjena brojeva telefona
.
Posljednje uređivanje od phiphy : 30.01.2012. at 10:15
Cureeeeeee, dogo nismo na kavici bile kad bi mogle???
Evo ja dajem prijedlog 14.4. u 17 sati na starom mjestu, je tko za??
Slobodno dajte prijedloge za druge termine!!
Kiss svima!!
i ja bi rado došla da vas upoznam ali radim popodne taj tjedan![]()
Uvijek za, ali mi 14. ne paše nikako. Može 21.?
Ma može zašto ne?? ajd javljajte se ko je za!!
Na starom mjestu u staro vrijeme, samo dogovorite datum, i vidimo se!!!!![]()
Ajme, baš se veselim da će nam doći novopečene mamice s bebicama!!! Imamo dosta vremena za dogovor. Možda bolje Zamet radi veće terase i kolica?
i ja stižem može Zamet da sva kolica stanu.....možda i Dani i Taru dovedem......21.4.je malo bolji datumić i meni.....za sad....
Pa ajde onda 21.04 u 17 sati na zametu jel može??
1.Tigrica L
2.Vita 22
1. tigrical
2. vita22
3. sara38
(Cranky, poljubi mi imenjakinju za prvi rođendan!)
1. tigrical
2. vita22
3. sara38
4. cranky i Sara
eto i nas dvoje, osim ako se otvori nebo, onda nam je malo teže popakirat se u auto
5. Vojvođanka i Alex
drage moje ja vas opet neću upoznati! svaki put kad vi dogovorite kavicu ja završim na strogom mirovanju. sad samo wc-kauč-krevet-stol... do nekih mirnijih vremena u kojima ću vas valjda konačno sresti želim svima sve najbolje i lijepo mi se provedite!
Cure, preskačem. Čekala sam da vidim kako će se razviti boleština (pokupila gadnu upalu grla), a razvila se tako da od jučer kašljem k'o konj. Nema šansi da se takva vrtim oko bebica i trudnica.
Lijepo se napričajte i guštajte, a ja čekam sljedeću priliku.
Šta ako pljusne kiša? S obzirom da smo izabrale terasu... Odgađamo u tom slučaju ili...nisam sigurna da stanemo unutra?!
Posljednje uređivanje od tigrical : 20.04.2012. at 12:56
Jos cu ja rec da dodjete do meneBas sam te htjela pitati sta ako bude kisa, nekako s kolicima bas i nije prakticno ici unutra, skuceno mi previse.
Javite kakav je plan da ne dođem baš s bodulije za niš.......![]()
Ma, razmišljam... ako kiša bude padala u ________ sati, onda otkazujemo? Budite svi pri netu, fejsu ili mob-u.
Ok šefice...ja krećem oko 15 30....do tad ćemo znat.....
A da nađemo neki objekt gdje ima mjesta i unutra i vani, ne znam - bazen na Kantridi, Korzo, Ri? Pa onda neka i snijeg padne...