Drage moje, "stare" i nove, mamice i trudnice, vrijeme nam je za novu kavicu i ćakulu.
Kavica bi bila 03.12. u "Premieru" u 17,00 sati.
Očekujemo special guest, pa je termin fiksni, ali imate dosta vremena da se organizirate.
See you!
Drage moje, "stare" i nove, mamice i trudnice, vrijeme nam je za novu kavicu i ćakulu.
Kavica bi bila 03.12. u "Premieru" u 17,00 sati.
Očekujemo special guest, pa je termin fiksni, ali imate dosta vremena da se organizirate.
See you!
E, toj kavici se radujem i dolazim ovaj put!
Jel to onaj kojeg smo zadnji put spominjale??? Probati ću se organizirati!Očekujemo special guest
e ja baš na ovu neću.... hehehe naravno da stižem bez one moje bodulke ali ubrzo će i ona....a special guest valjda će....
Već sam malo prije najavila da me tad nema doma, hihi!
Pa napokon više
Jedva čekam da vas sve vidimm, a i special guesta![]()
vidim sta mi kazu na kontroli dan ranije, ako me puste dva sata na cakule evo me!
nisko ti pala tema klonu moj pa ti je malko dižem. i dolazim, naravno. Danas je dida predobro obavio posao babysittera pa bi ga bilo žao ne iskoristiti opet :D
Baš bi vas bilo lijepo sve vidjeti, ali morat ću to ostaviti za neki drugi put.... Velika pusa svima od nas dvije!!![]()
Dolazi i vulkan!!! Biti će nas!!! Ajmo još!!!
1. tigrical
2. Aurora*
3. Snekica
4. innu
5. vita22
6. lucija83
7. cranky
8. Tia (?)
9. Kikica1 (?)
10. coolerica
11. vulkan
12. sali
Pa lijep nas se broj prijavio za sadAjmo još
![]()
Sljedeći broj: broj 14! (Rekla mi je jedna forumašica da me ne prima ako se ne javim
i valjda me specijalac neće vratiti doma da ležim
)
sara38 neće te on poslat doma da ležiš zbog transfera, nego zato što ga zoveš specijalac![]()
(ja moram reći ah, al tek toliko da se zna da sam bila jednom i doći ću opeeet, nekako s proljeća)
Mare, stižeš nam i ti?! Jedva čekam da te vidim! (i sve ostale, of kors!)
ma ja ću ovu preskočiti, dođem na proljeće, cranky, onda ti je bilo oprošteno, ipak si išla rodit
![]()
ma znaš šta mare, slobodno ti preskoči i sljedećih par(zbog pravog razloga, naravno, da me se ne shvati krivo)
1. tigrical
2. Aurora*
3. Snekica
4. innu
5. vita22
6. lucija83
7. cranky
8. Tia (?)
9. Kikica1 (?)
10. coolerica
11. vulkan
12. sali
13. nina32
14. sara38
15. thinkpink
Rašo će biti prezadovoljan brojkom...
16. phiphy
Hvala Snekici što me potakla, a i uputila da je kavica ovaj vikend, a ne da je bila prošli.
Dakle, pridružujem se po prvi put! Preskočit ću jedino ako folikulići polude pa AIH bude u subotu.
Može par pitanja? Tko je Rašo, tko/što je special guest? Premier je kod Sv. Vida?
Premier kod Sv.Vida ,Rašo naš najbolji i jedini konobar koji nas od prvog dana prati a gost ako dojde to je surprise........puse svima kad će ta subota....
Ja se ponadala da ce bit u Boleru kao zadnji put (nekako mi blize i iziskuje manje tramakanja)...istina jos se svasta moze promjeniti do sub ali mislim da se s ove kavice ipak odjavljujem..puse svima i uzivajte u kafenisanju!
Kikice, tad smo još mogli na terasu, a unutra ne bi svi stali, u Premieru smo sami na cijelom katu. Pokušaj navratit, voljeli bi te vidjeti!
Posljednje uređivanje od tigrical : 30.11.2011. at 13:53
Kikice mazi bušinu i uživaj, bit će još kava!!!
Argente, ma naravno da ima mjesta!!! Koja brojka, vau!!! I ja sam relativno nova na ovim kavicama, ali " kafeničarke "s većim iskustvom će sigurno znati -jel ikad bilo ovoliko cura na kavi???
Ima mjesta! Najavila sam nas Raši i rekla da rezervira onaj cijeli gornji dio
nina, ako dođu svi najavljeni onda obaramo rekord!
Posljednje uređivanje od tigrical : 01.12.2011. at 09:10
1. Tigrical
2. Aurora*
3. Snekica
4. Innu
5. Vita22
6. Lucija83
7. Cranky
8. Tia (?)
9. Coolerica
10.Vulkan
11.Sali
12.Nina32
13.Sara38
14.Thinkpink
15.Phiphy
16.Argente
he he he jedva čekam.....
cranky to samo tebe zovemo po nicku jer ti tako dobro paše![]()
A moramo malo naše posebno vibrati.......
curice ja se odjavljujem sa kavice. nadam se da će vas ipak biti veliki broj. mi danas sasvim neočekivano došli do transfera pa ću još par dana čuvati mrvicu na kauču. nadam se da ću vas bez obzira na sve jednom ipak upoznati.....