-
problem s postavljanjem AS u auto
Pozdrav, u 34. tjednu sam trudnoće, suprug i ja polako spremamo stvari za bebu i pojavio nam se problem vezano za autosjedalicu.
Nismo sigurni kako je vezati u auto tj. pokušali smo i moguće da smo otkrili pravi način vezanja (kolica sa autosjedalicom smo posudili, marka je Graco, upute, na žalost, nemamo), međutim, voljeli bi da netko, tko ima znanja i iskustva u tome, pogleda i provjeri je li to pravi način vezanja sjedalice kako bi bili sigurni da je sjedalica postavljena pravilno budući u njoj namjeravamo voziti dijete iz rodilišta doma i, naravno, kasnije.
Ukoliko će uskoro biti neka akcija pregleda autosjedalica (vidjela sam da su se već ranije održavale u Puli i Rijeci), molim Vas da nas obavijestite o istoj kako bi prisustvovali, a ako to uskoro neće biti slučaj, molim vas za savjet kome da se obratimo za pomoć na području Rijeke ili Pule kako bismo na vrijeme postavili AS u pravilan i siguran položaj.
Hvala unaprijed!
-
Administrator foruma
Ne znam kada će biti sljedeći pregled na tom području, ali ovih dana nije u planu.
Probajte pogledati na youtube-u da li ima kakav edukativni filmić poput ovoga http://www.youtube.com/watch?v=C_PxVHOcnL0
Rijeka i Pula nisu baš jako blizu jedno drugom. Imamo članice i u Rijeci i u Puli pa ako mi kažete što vam bolje odgovara mogu uputiti neku od njih da vam se javi mailom ili privatnom porukom.
-
Hvala puno, pogledala sam isječak na Youtube - u koji nam je potvrdio da smo autosjedalicu dobro postavili tako da neće biti potrebe za drugim intervencijama. Hvala još jednom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma