Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: okov staklene stijene na kadi

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno okov staklene stijene na kadi

dakle nakon 4 god korištenja staklena stijena (pravan)tj. okov na kadi se rasklimao i izvalio iz ležišta. sreća pa je mm uspio uhvatiti da se ne razbije.Može li to neki majstor popraviti ili je sve zajedno za smeće?

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Čini mi se da proizvođači sanitarne opreme imaju isto svoj servis. Mi smo jednom trebali popraviti kotačiće na kliznim vratima tuš kabine i došli dečki koji to i inače montiraju pa zamijenili sve za 5 minuta.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma stijena je kupljena u Baumaxu, neki njemački proizvođač, nema servis ni rezervne dijelove...Jučer smo analizirali nije čak ni okov problem nego dolje mala šarkica pomoću koje se otvaraju i zatvaraju vrata-to se raspalo..

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ali možda imaju drugi proizvođači nešto slično.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
    ma stijena je kupljena u Baumaxu, neki njemački proizvođač, nema servis ni rezervne dijelove...Jučer smo analizirali nije čak ni okov problem nego dolje mala šarkica pomoću koje se otvaraju i zatvaraju vrata-to se raspalo..
    Pitaj majstore koji su ti to ugradili - oni se time bave pa često imaju kojekakvih "sitnica" koje mogu spasiti stvar, a tebi mogu uštedjeti ogroman trošak.

Ako ste ugrađivali sami, nađi nekoga tko se time bavi pa pitaj to isto...

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hahha mm je bio majstor. već sam mu zadala zadatak da proba riješiti to na jeftiniji način a ne da dajem sad puste novce za novu stijenu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •