-
Jeli previše?
Dakle, curka mi ima 9 mjeseci i cca 9 kila, od 6. mjeseca je i na dohrani(kruti obrok) i sad smo već na tri obroka dbevno. Od rođenja doji na zahtjev, nikad nismo imale neki određeni ritam, mlijeka imam puno, a problem (ili to nije problem) je u tome da bi ona stalno cicala, svako malo po danu, a po noći se budi svaka cca dva sata i ako si bar malo ne pocica odma plač...
Nekad mi po danu bude tolko često na cic da si razmišljam hoće li joj kruti obrok biti previše....
Dajte mi savjet, dali da smanjim cicanje, unatoč negodovanju i plaču, dali da nastavimo tako pa dok sama ne promijeni nešto...ne znam...
-
moj je u toj dobi imao 9700-rođen sa 3600 i kusur. Nije previše. Pusti dijete nek cica koliko hoće.
Posljednje uređivanje od lisica : 24.11.2011. at 16:55
-
misliš da to ne utječe na ostatak klope, mislim na dohranu...?
-
Mislim da ne. Moj frajer sad ima 13 mj. i cca 11 kg. U jednom trenutku je taj prirast stagnirao iako i sad po noći cica po 3,4 puta.
Nemoj je prekrcavati sa dohranom, izbjegavaj neke bedarije sa suvišnim šećerima, lina i ine praškiće nemoj. Mislim, barem ja nisam. Ok, tu i tamo mu kad baš nemam nekog izbora dam voćni Bioaktiv.
Bude si ona malo po malo ustalila i to nacicavanje. nemoj se brinuti.
-
Osoblje foruma
samo nastavite tako.
najvrjednije što dobiva, dobiva iz tvojega mlijeka koje je u potpunosti njoj prilagođeno.
sve će se to s vremenom mijenjati. i s vremenom i s novim usvojenim vještinama...
-
hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma