Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: kožne garnitura

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno kožne garnitura

Kako ste zadovoljne s njima, održavanje, rok trajanja. Trenutno su na popustu kožne garniture spinvalis pa sam u dilemi

M@rtin@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja imam bijelu ali ne od prave kože i jako sam zadovoljna. dodouše imam ljubičaste prekrivače da se ne bi mazalo jer imamo klinca ali taj prekrivač je samo na onom dijelu gdje se sjedi, a ne na cijeloj kutnoj.

Inače je održavam vlažnim baby maramicama i onim sprejom za kožu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj borna marko prvotno napisa Vidi poruku
    Kako ste zadovoljne s njima, održavanje, rok trajanja. Trenutno su na popustu kožne garniture spinvalis pa sam u dilemi
    bacila sam pogled na njihovu stranicu i pala u nesvijest... ajme. ima li jos kakvih modela ili je to to? te su na akciji? ne cudi me bome

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja imam bijelu malagic koznu garnituru vec 4,5 g,dijete koje se rodilo kad smo ju kupili i psa koji se penje gdje hoce pa i na garnituru.nemam prekrivace niti ju pazim i mazim.1000 puta se nesto prosulo,umrljalo,bljucnulo,spicnulo i i dalje izgleda savrseno.Odrzavam ju sa svim i svacim ovisno o potrebi-ako je fleka onda bijelim spuzvicama,ako ju brisem tek toliko da osvjezim onda nekim univerz.sredstvom....rrijetko joj priustim mazanje kremom to uglavnom ako imam neku kremu s isteknutim rokom pa da potrosim.uglavnom ja prezadovoljna i nikad vise nebi kupila od stofa garnituru...

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja ju imam, mislim kožnjaču, i NIKAD nebi uzeta krpastu, ove su presavršene, sam ju prebrišem, jedino da sad kupujem, nebu uzela nažvordanu nego glatku, ali nije mi juz teško brisarti jer sam malo psiho kaj se čiščenja dotikavlje... jednostavno ju posprejam s daxom, zbrišem, onda mi bude ful čista, maramica mi bude fujava jako, e ali onda mi garnitura mat i suha, pa fino uzmem sprej erdalov za kožni namještaj, pošpricam, protrljam i ko nova... moja je starkelja, ali da ju vidiš, mislila bi da sam ju tek kupila, predobra je. e da a imam ti sada tri pesonje, ak ne pazim na vrata onda i mačora, zvekana, i svi mi... i niš joj nije... nesmijem ju hvalit... e da, i 4 divlja nećaka, hehehehe.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod koze je jedini nedostatak moralni, zivo bice je platilo glavom

znaci da sjedite na zivotinjskom lesu

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku

moja jer fejkuša, hehehe, al izdržljiva!

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne vidim čemu ovakvi komentari...

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ne bih ni ja iz tog razloga kupila pravu kožnu garnituru, ali danas ima i imitacija koje su vrlo dobre.

Doduše, moja sister je imala jednu koja joj se u kratkom roku sva oljuštila (a nije bila baš jeftina) pa ju je dala presvući u štof, a s druge strane imam frendove koji svoju imaju godinama i ko nova je. Naravno, u oba slučaja se radi o fejkovima.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa Vidi poruku
    bacila sam pogled na njihovu stranicu i pala u nesvijest... ajme. ima li jos kakvih modela ili je to to? te su na akciji? ne cudi me bome
    Ma nisam ja mislila na one najskuplje nego nešto jeftinije modele.

M@rtin@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

joj daj molim te...jel dok jedeš piletinu, meso, čevape, blablabla jel onda razmišljaš da jedeš životinjske leševe?

ja da sam imala love za pravu kožu bi si kupila...i pri tome ne mrzim životinje, dapače, jako ih volim ali ovakve komentare ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •