Sisa.
Jučer popodne se probudio i rekao "guga". Ja digla majcu da ih pomazi, a on navalio. Prvo jedna pa druga. Tako dugo i skoncentrirano nije vukao otkad je bio beba. Preplavio me osjećaj sreće, ali i olakšanja jer je izvukao tvrdo gdje ja nisam u 5 dana uspjela.
Tražio je i navečer za uspavljivanje. Ali, bilo mi se svidjelo kako je zadnjih dana zaspao brzo i bez nacicavnja, pa sam mu dozvolila samo da posisa, i onda zaspe bez njih - "popij mlijeka koliko hoćeš, ali onda se okreni i spavaj, ne možeš spavati sa sisom u ustima". Malo se bunio i negodovao, ali je ipak prestao kad mu nisam dala da samo bezveze nacicava/cucla. Noć je spavao bez sisanja. Jutros nas je probudio portafon pa je zaboravio tražiti. Ali se sjetio za popodnevno spavanje.
Eto. Kakva epizoda. Hepi sam jer nije tako naglo i tužno prestalo, i jer se više ne moram boriti s masiranjem. A nekako pokušavam i iz ovoga izvući da možemo i bez nacicavanja za uspavljivanje i po noći.

.
. Preplavio me osjećaj sreće, ali i olakšanja jer je izvukao tvrdo gdje ja nisam u 5 dana uspjela.
.
Odgovori s citatom