-
I ja se apsolutno nikako ne slažem sa metodama "slamanja" da bi se ojačalo niti plakanja za dobrobit pluća!!!
Moram priznati da mi dosta smetaju takvi nazori prema djeci, a posredno i općenito prema durigma i zapravo mislim da su upravo oni i posljedica takvih "vojničkih" disciplina, primjera rangiranja i nepoštovanja u obitelji te skrivanje iza one "šiba je iz raja" a da nitko ni ne pomisli o tumačenju šibe i što je u prijevodu "šiba" zapravo tada trebala značiti, ali dobro...
Da ne tupim dalje (iako je i mene podosta uzrujalo kad mi je deda pokazao članak ovaj vikend "aha, vidiš kako treba s djecom, čvrsto i pokazati im, aha"
), najžalosnije je da anketa vjerujem zaista i odražava stav općenito naše populacije s kojom smo okruženi i da bi možda trebalo i tu djelovati da se malo posvijesti i informira naš puk jer zato nam je kako je obzirom da nas vode i u državi i po firmama većinom ljudi proizašli iz ovakvih odgoja...
Možda bi roda mogla u rodilištu dijeliti i zasebni kratki priručnik o "prve tri" i pristupu općenito...
Jerbo evo sada samo za primjer, znam curku koja je već u rodilištu dobila 'uputu' da djeci ne treba popuštati od prvog dana, da ih treba pusititi da plaču jer "satrat će oni nju, a ne ona njih" sa malo suza....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma