Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Plivanje u bazenu

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno Plivanje u bazenu

molila bih da mi se javi trudnica koja ima iskustva sa plivanjem u bazenu za vrijeme trudnoće, ja sam najme prije trudnoće odlazila 2x tjedno na plivanje, sad sam u 8 tjednu i doktor mi je rekao da mogu nastaviti ali smanjenim intenzitetom, posto uvijek imam problema sa ledjima željela bih nastaviti ali bi voljela podijeliti iskustva koliko je rizicno zbog eventualnih infekcija, klora....
    hvala

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da, nije problem u plivanju nego u bazenu
    tu nemaš šta nego odvagnuti rizik
    cure ti mogu napisati iskustva, ali ne vjerujem da ti to može išta pomoći
    ja sam inače mrzitelj bazena, pa se možda nisam trebala javiti, ali vjerujem da će ti netko nešto pametnije reći

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja sam pitala dr sta ona misli o plivanju u bazenima i rekla mi je bolje da ne.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hvala ti na odgovoru, dr kaže da se nemam što bojati zbog progesterona koji uzimam vaginalno (crinone gel) međutim brine me klor koji se apsorbira i kroz kožu

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam u 5 mjesecu trudnoce isla s malim na bazene i dobila gljivice koje se nikak nisam mogla skoro rijesiti. Rekao je doktor da nisam smijela se kupati( mada sam samo bila do struka 2 minute u vodi) nisam ni plivala ni nista.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam išla na Čatež nekoliko puta u svakoj trudnoći i nisam ništa dobila, sve valjda zavisi o održavanju bazena (ipak je na Čatežu uvijek puno ljudi)

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

našla sam ovo, zanimljivo o kloru, bazenima i nusprodukta http://www.webmd.com/baby/news/20020...ring-pregnancy

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Bolje ne bazen, rađe neku laganu vježbu za leđa nego plivanje!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj L&L prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam išla na Čatež nekoliko puta u svakoj trudnoći i nisam ništa dobila, sve valjda zavisi o održavanju bazena (ipak je na Čatežu uvijek puno ljudi)
    I ja sam tam isla taj put

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

trenutno sam u 24tt i od 12 tt plivam u prosjeku 4 puta tjedno. Idem u hotelski bazen za koji sa 100% sigurnosti znam kako se odrzava i u pravilu ga ne koristi veliki broj ljudi. Plivala sam i prije trudnoce, nikad nikakve gljivice i slicno. Mislim da se ne bi usudila u neki javni veliki bazen. Svaki dan smo ionako okruzeni tolikim brojem stetnih tvari kroz hranu, disanje, postojanje, pa u svemu treba odvagnuti korist nasuprot riziku.
    Naravno o svemu se savjetovati s ginekologom i ukoliko postoje medicinski razlozi zbog kojih bi plivanje ili vjezbanje bilo rizicno, onda naravno ni slucajno.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Žene dajte onda preporuku za neki čisti hotelski bazen Zagreb i okolica. Ja bih išla s bebačem.

Ja sam isto prije trudnoće išla na bazen i iako mi je doktor rekao da mogu nastaviti, nisam jer često imam neke upale, pa nisam htjela riskirati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •