Results 1 to 4 of 4

Thread: 8.12, Zgb - Predstavljanje knjige Jespera Juula&Monice Oien PROSTOR ZA OBITELJ

anchie76's Avatar

Default 8.12, Zgb - Predstavljanje knjige Jespera Juula&Monice Oien PROSTOR ZA OBITELJ

Poštovani,

Familylab Vas poziva na predstavljanje knjige autora Jespera Juula i Monice Øien PROSTOR ZA OBITELJ.

PROSTOR ZA OBITELJ je knjiga razgovora između norveške televizijske urednice Monice Øien i Jespera Juula o obitelji, domu, partnerstvu i odrastanju.
    Ovo su razgovori vođeni srcem i željom da ponude nadahnuće i drugačiji pogled na izazove s kojima se susreću roditelji, partneri i djeca u zajedničkom životu.
    O knjizi govore autor Jesper Juul i voditeljica Familylaba Dušanka Kosanović.

Promocija će se održati 8.12.2011. s početkom u 18.00 sati u dvorani Ban Jelačić Hotela Dubrovnik u Zagrebu.
    Osiguran je prijevod na hrvatski jezik.

Veselimo se Vašem dolasku!
    .

nigdje ne piše - kolko ja vidim

jel se zna jel se plaća upad ili ne?

anchie76's Avatar

Upad se nikad nije plaćao (koliko se ja sjećam, neka me netko slobodno netko ispravi ako sam u krivu).

I ta knjiga koja se promovira bude po nekoj promotivnoj cijeni - barem je to do sada bio slučaj kad god sam ja išla

Quote Originally Posted by anchie76 View Post
    Upad se nikad nije plaćao (koliko se ja sjećam, neka me netko slobodno netko ispravi ako sam u krivu).

I ta knjiga koja se promovira bude po nekoj promotivnoj cijeni - barem je to do sada bio slučaj kad god sam ja išla
    onda se tek veselim dolasku!