Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: gdje povoljno zamjeniti patent?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni treba samo "zakovica" metalna na donjem dijelu jedne strane ciferslusa (a jesam objasnila ajme majko). Otpao valjda u perilici ili susilici sa nove majice na kapuljacu... valjda se moze samo to "utisnuti" a da se ne mijenja cijeli cif koji je sasvim ok?

Iskustva?

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj smedja prvotno napisa Vidi poruku
    Meni treba samo "zakovica" metalna na donjem dijelu jedne strane ciferslusa (a jesam objasnila ajme majko). Otpao valjda u perilici ili susilici sa nove majice na kapuljacu... valjda se moze samo to "utisnuti" a da se ne mijenja cijeli cif koji je sasvim ok?

Iskustva?
    Ja sam u Megi mijenjala samo 'ključ', to je onaj potezač zatvarača, a inače je zatvarač bio ok. To me koštalo 7,5 Kn, i teta mi je to napravila odmah, nekim aparatićem je skinula graničnik na gornjem rubu zatvarača, skinula stari ključ i navukla novi, a onda nekim drugim aparatićem utisnula novi graničnik. Nisam do tada ni znala da se to može.
    Probaj odnijeti u Megu, možda teta ima 'aparatić' i za tvoju boljku.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u Megi mijenjala samo 'ključ', to je onaj potezač zatvarača, a inače je zatvarač bio ok. To me koštalo 7,5 Kn, i teta mi je to napravila odmah, nekim aparatićem je skinula graničnik na gornjem rubu zatvarača, skinula stari ključ i navukla novi, a onda nekim drugim aparatićem utisnula novi graničnik. Nisam do tada ni znala da se to može.
    Probaj odnijeti u Megu, možda teta ima 'aparatić' i za tvoju boljku.
    To i moja "teta" radi,zadnja opcija je mijenjanje cijelog ciferšlusa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •