Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Ograda za veliki krevet

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Ograda za veliki krevet

Nešto kao i ogradica za kinderbet ali ja bih stavila sa jedne strane na naš veliki krevet ogradu.

Malo tražim po netu al ništ ne nalazim, kako do toga, jel tko ima, gdje ste kupili?

Jel to postoji?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

si vidjela onu u mercatoneu? ono nije mala. ima noge koje idu pod madrac i ograda uzduz. nije duz cijelog madraca ali je, mislim, dovoljno. mi smo to imali za veliki ali jednostruki krevet.

ili ak to nije to, da das napraviti?

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hehe to da se ti ne prevališ

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi kupili u mercatoneu za 140kn. kombinacija plastike, željeza i sitne mrežice. Sestra mi ima iste takve već 2 godine isto su joj OK.

stavili smo na stranu prema podu i jednu uza zid (krevet ne mogu dogurati do zida tako da je rupa od cca 10cm u koju bi upadala, a i da ju zaštiti od hladnog zida)

Nama se pokazalo kao dobra stvar je ona jako nemirno spava i okreće se gore, dolje, lijevo, desno (osim kada je hladno onda je mirna cijelu noć)

Imaš i u Meblu (ali za njihove krevete) željezne - cca 600kn.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo za info - gotovo ista stvar u TL košta 250kn (mislila sam da su kvalitetnije i duže, ali isto su 90cm što je dovoljno)

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi imamo iz Toysa-plastičnu. Isto nije dugačka a ni visoka ali moja K. nikada nije pala, a spavala je samnom od rođenja. Sada smo ju samo prebacili na njen krevet.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super, nisam imala pojma gdje da krenem tražiti, budem pogledala i mercatone i tl.

Ja bih tu ogradu stavila da mi najmanje djetešce ne padne s kreveta, jer po novom takav će biti raspored.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •