Ma pomikaki, u zadnje vrijeme kontam, šta ću, volim je do bola, pa ako joj je sudbina da bude punija, ne mogu glavom kroz zid. Više se plašim onoga poslije, kada prođe faza puberteta: Svijet je samo moj i ja sam najljepša, i kada dođe u adolescenciju. Promijenit će sredinu, novo društvo, dokazivanja i onda eto ti problema, uf, uf.
Evo sad sa svojim curama idem na odbojku, vodit ću i nju, iako ju mrzi svaka pomisao na sport, pokušat ću da ju nagovorim navodeći joj zajedničko druženje, da malo budemo mimo ostalih ukućana samo nas dvije.
Kada je kuhanje u pitanju, prilično zdravo jedemo, osim što ovi bosančerosi sve jedu sa hl****m, pa tako i mi. Ja ga lično jedem puno manje nego ranije. Kolače pravimo od slavlja do slavlja, imamo pravu zdravu hranu na raspolaganju. E da, voli čokolade i coca colu, i to bismo trebali kako reducirati.
s druge strane, MM i mlađi sin su više mršavi no normalni, pogotovo sina tjeramo da jede. Pa onda za stolom scena: njega moliš da jede još malo, a nju da ne jede više
Ne želim da se osjeća nepoželjnom, ali ne znam da li nastavljati sa upozoravanjem?!