a ne znam, ja mislim da u toj dobi te to itekako muči. nisi sretan, mislim da im možete pomoći da smršave i budu sretni. koliko se već može bit sretan, jelte, u tim godinamaal bar daš sve od sebe, za ostatak će se ionako morati sami izboriti.
ja mislim, a isto se vraćam u te godine, da svakako moraš hvaliti njen izgled. u toj dobi ti je bitan - izgled. nit pamet, nit zdravlje. bar je tako u većini slučajeva.
ponavljati ovo:
il ovoOna je i visoka, čak 173cm, lijepo građena, skladna djevojka
ovo nikako nikako:Inače je stvarno zgodna i lijepa djevojka
to ti je kao da joj kažeš da izgled nema veze, bitna je unutarnja ljepota. jel ima gore rečenice koje možeš izgovoriti adolescentu?Uvijek joj naglašavam da mi nije bitna toliko ta kilaža koliko me brine njezino zdravlje i radi toga inzistiram da ne jede previše takvu hranukoji su svi više manje uvjereni da su ružni. pokopaš ih do kraja.
i onda nekako neprimjetno, na mala vrata uvedeš promjene. doma nema kole, nema čokolada, opravdaš se recesijom i financijama, nikako dijetom, manje se kuha, nema pita, skupe brate i te pite. vikend - planinarite. više vremena moramo provesti zajedno, i to je druga odluka koju si donijela, nakon prve o štednji.
i tako, možda upali.

al bar daš sve od sebe, za ostatak će se ionako morati sami izboriti.
Odgovori s citatom