Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: UPOMOC - domaci sir

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Lokacija
    Twin Peaks
    Postovi
    2,066

    Početno

    Pokvareno-ukiseljeno. Na to sam mislila.
    Trenutacno ga jos drzim na laganoj vatri i grudvice su mrvicu vece.
    Da iskljucim i procijedim ili ima smisla drzati jos na vatri.

    Do sad sam radila s ukiseljenim mlijekom i s malo jogurta koji je bio ok. Samo sam zakuhala i jos kratko kuhala na srednjoj vatri.
    Zadnji put sam dobila 170 g sira od 1l mlijeka i malo jogurta. Sir sam cijedila kroz cjediljku, a sad cu morati kroz gazu. Tako je sitno.

  2. #2

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Velika Gorica
    Postovi
    485

    Početno

    Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Pokvareno-ukiseljeno. Na to sam mislila.
    Trenutacno ga jos drzim na laganoj vatri i grudvice su mrvicu vece.
    Da iskljucim i procijedim ili ima smisla drzati jos na vatri.

    Do sad sam radila s ukiseljenim mlijekom i s malo jogurta koji je bio ok. Samo sam zakuhala i jos kratko kuhala na srednjoj vatri.
    Zadnji put sam dobila 170 g sira od 1l mlijeka i malo jogurta. Sir sam cijedila kroz cjediljku, a sad cu morati kroz gazu. Tako je sitno.

    Čuj, ti si vjerojatno sve napravila kako treba, ali tako je ispalo zbog kvalitete mlijeka. možda je ono već u startu bilo loše. da li se radi o domaćem mlijeku ili kupovnom?

    Ono što bi ja eventualno još probala je da lagano (do 30 stupnjeva) uz miješanje zagrijavam.
    Posljednje uređivanje od goranka : 30.11.2011. at 20:56

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •