Hvala svima na odgovorima, nisam se prije javila ali evo sad da vam svima kažem...
Kupila sam nekakav test od 30kn, pokazao je pozitivno, za 3 dana sam otišla u ginekologa i naravno trudnoća. Iako sam bila u šoku, jer nisam to planirala, ali sam uvjek mislila ako se desi pa šta... i sada kad se desilo ja sam 2 dana bila u šoku, iznenađena, nisam znala što da mislim... nakon dva dana sam prihvatila, bila sam stvarno happy, ali nažalost za 10tak dana je došlo do spontanog kad sma prihvatila sve i shvatila koliko želim bebu evo spontanog.... Nije mi jasno zašto mi niko nezna objasniti ništa, pitam doktora, on kaže: jednostavno se dogodilo, događa se, nisi ti kriva... Nisam imala nikakve komplikacije ni ništa, sve se brzo desilo, dobila sam nekakve tablete i očistilo se sve bez kiretaže... rekao mi je doktor da sljedeći mjesec mogu početi raditi na bebi... iako do sada nisam to planirala, nekako me ova situacija uvjerila da želim bebu, neznam što čekam... ali bojim se svega, najviše toga jer je došlo do spontanog za kojeg mi nitko nezna reći zašto.