-
Osoblje foruma
PULA - Jesper Juul
Jesper Juul u Puli 7.prosinca
Poznati danski obiteljski terapeut i autor brojnih knjiga iz područja odgoja, roditeljstva i partnerstva, Jesper Juul, na poziv Obiteljskog centra Istarske županije gostuje u Puli, 7. prosinca 2011. U prostoru Obiteljskog centra održat će radionicu za stručnjake koji se bave savjetovanjem na temu: "Obiteljsko savjetovanje - izazovi i smjernice kroz iskustva u nekim zemljama EU".
Istog dana, s početkom u 18 sati zakazano je predavanje, u suradnji sa Sveučilištem Jurja Dobrile u Puli, u njihovom prostoru (dvorana ISTRA OET), u Preradovićevoj 1. G. Juul predavat će na temu: "Osobni govor i granice - Kako razvijati odnose u obitelji poštujući integritet djeteta i roditelja?". Predavanje je namijenjeno roditeljima, studentima, učiteljima, razrednicima i stručnim suradnicima koji se u svom radu susreću s djecom i roditeljima.
Ovim aktivnostima obilježavamo Međunarodni dan ljudskih prava i Mjesec borbe protiv ovisnosti.
Dodatne informacije i prijave do 6. prosinca 2011. na tel. 391-425 ili mail: ociz@ociz.hr
-
I, jel bio tko,
BB, pomikaki, ostali?
-
-
Osoblje foruma
lijepo, poučno, juul je... wow.
samo prijevod po običaju nije bio profi, to zauzima puno vremena i iskreno ljudi koji ne znaju ni malo engleskog ne mogu dobiti u opće sliku kakav je juul zapravo. svaka čast ženi koja je prevađala, stvarno, ali kad ti to nije posao to je jako, jako teško. drugi put ću se sjetiti na vrijeme kad se pribilježim dati sugestiju da se nabavi profi simultani prijevod sa profi opremom (slušalice i kabinu).
-
Osoblje foruma
Osim prijevoda, bilo je predobro!
Doza Juula me uvijek osnazi, da mi koju novu ideju ili me podsjeti na nesto sto odlicno funkcionira s djecom i najvaznije, ucvrsti u meni vjeru i stav da radimo ispravno i da (opcenito drustveno neprihvacene) reakcije moje djece na neke stvari u kojima ja zabrijem, u stvari potvrdjuju da nisu ubijeni u pojam, da imaju svoje cvrsto ja i da ne daju gaziti svoje osobne granice.
Doza duhovitosti s kojom on prica o roditeljstvu i problemima pridonosi posebnom gustu slusanja predavanja.
-
tolko mi je žao da nisam išla. sve fino organiziram..ljudi su mi došli doma. a joj. to je već drugi put da se viša sila ispriječi. prvi put sam bila trudna i zaboravna, asad ma stvarno!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma