-
Evo da javim da smo u potpunosti rijesili problem prepunjenosti dojki, malecki ljepo doji, no i dalje se mucimo sa bljuckanjem i podrigivanjem. Preko dana nam to nije toliki problem jer ga dojim u kosom polozaju, ili se i ja zavalim na jastuke, i cesce ga dizem za podrignuti, no po noci je druga prica - dojim ga na boku i obicno odmah zaspem pa ne reagiram odmah i onda se budi placuci, pa ga dignem da podrigne, pa se on razbudi, pa onda opet cica, podrigivanje i tako u krug. Pa si onda podstavim jastuke pa ga tako u polulezecem polozaju dojim, i pustim ga sebi na prsim a on okrenut na trbuscic da spava malo, i sve pet, ali cim ga pokusam vratiti na krevet opet se budi, bljucka, place itd. i na kraju ispadne da skoro i ne spavam jer se budim svakih pola sata-sat. Uz to stalno stenjucka, proteze se pa mi bude jos teze zaspati.
Pokusat cu veceras mu podmetnuti nesto pod madrac, jer sam skuzila da mu smeta kada je na potpuno na ravnom, tako da ga svako toliko preko dana stavim u viper da spava, jer je blago nakosen u njoj pa mu valjda radi toga odgovara.
Sto bih jos mogla pokusati da mu olaksam?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma