Citiraj Lotta prvotno napisa Vidi poruku
Kroz dva-tri(ja sam prakticirala dva sata jedna, dva sata druga i tako mi je bilo ok) sata daj jednu, a nakon toga drugu isto tako. Nema nikakve potrebe izdajati da bi se "ispraznila " dojka, tako samo šalješ poruku organizmu da stvara još. Koliko beba pojede, toliko će se opet stvoriti kroz to vrijeme dok je na drugoj. Ok ako je baš osjećaj prepunjenosti, možeš malo izdojiti da se smanji pritisak, ali to će se sve izregulirati ubrzo.
Koliko je beba pojela, ne možeš znati, ali ona zna koliko njoj treba i toliko će i tražiti, zato samo nastavite dojiti na zahtjev i biti će sve ok!
Isto ovako kod nas. Kroz 2 sata sam davala istu, iz druge je ili samo iscurilo kad se prepunila ili sam ja rucno par kapi. Ako bi spavao 2 sata dala bi mu onu puniju. Ustvari se nisam strogo drzala tog rasporeda koju dajem, onako kako znam da neke zene rade, cak i zapisuju da nebi slucajno previse puta dale istu. Davala sam po osjecaju samo se se drzala otprilike na ta 2 sata. Al nije to dugo trajalo, sad trazi obje kod svakog podoja pa mu samo dam onu koju je zadnju jeo kod sljedeceg.