Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kao što rekoh Andream, Ministre Ostojiću.... sjednite, ocjena 1!!!!!

Ovo ću sad ovdje izgovoriti jednom i za vijeke (a vjerovala sam da to nije uopće moguće):

Zakon po Milinoviću je bio daleko humaniji u smislu dozvoljenih postupaka, brojanje postupaka, resetiranja istih nakon rođenja djeteta, etc. nego ovaj po Ostojiću.

Dizanje ograničenja s 3 jajne stanice na 12 jajnih stanica je i dalje restrikcija, HVALA vam jedino za mogućnost zamrzavanja embrija i time poboljšanja lječenja. Sve ostalo Ministre - mačku o rep!

I još ćete nam zatvoriti pokoju kliniku, neke će državne bolnice morati manje postupaka raditi i opet pa-pa dobra IVF praksa u Rvata!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Kao što rekoh Andream, Ministre Ostojiću.... sjednite, ocjena 1!!!!!

Ovo ću sad ovdje izgovoriti jednom i za vijeke (a vjerovala sam da to nije uopće moguće):

Zakon po Milinoviću je bio daleko humaniji u smislu dozvoljenih postupaka, brojanje postupaka, resetiranja istih nakon rođenja djeteta, etc. nego ovaj po Ostojiću.

Dizanje ograničenja s 3 jajne stanice na 12 jajnih stanica je i dalje restrikcija, HVALA vam jedino za mogućnost zamrzavanja embrija i time poboljšanja lječenja. Sve ostalo Ministre - mačku o rep!

I još ćete nam zatvoriti pokoju kliniku, neke će državne bolnice morati manje postupaka raditi i opet pa-pa dobra IVF praksa u Rvata!
    ja osobno kada ispucam te postupke-odustajem.....već su me sada skratili za jedan,a da ne govorim za prirodnjake....ja definitivno odustajem kada ispucam 4 plus 2.....nemam ja para za te postupke...

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku

Zar se postupci nakon rođenja djeteta u novom zakonu ne resetiraju??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •