Stranica 24 od 31 PrviPrvi ... 142223242526 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ali komentari su za sada svi na nasoj strani
    najjaci komentar mi je o mileticu bio"i ja sam bio embrij, a sada sam debil"

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Upravo sam na radiju čula da gdin. Embrij kaže da bi bilo bolje da se sredstva koja se "troše" na mpo radije daruju kao potpora za obitelji sa više djece ili kao pomoć novorođenčadi.
    I to iz usta oca četvero djece. Možda da se sve njemu daruje?!
    Sram ga može biti! Sram!

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj missixty prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo sam na radiju čula da gdin. Embrij kaže da bi bilo bolje da se sredstva koja se "troše" na mpo radije daruju kao potpora za obitelji sa više djece ili kao pomoć novorođenčadi.
    I to iz usta oca četvero djece. Možda da se sve njemu daruje?!
    Ima li ovome kraja?! Zar nas treba na križeve pribiti?
    http://www.24sata.hr/news/ako-zakon-...erendum-273013

moj komentar

• Super odlično samo jedno pitanje! Jesu li potpisnici stavili pored potpisa svoj OIB ili nesto sto potvrđuje da je osoba stvarno potpisala ili je netko napamet pisao imena mozda sa nadgrobnih ploča ????E pa gospodo koji ste organizirali skupljanje potpisa bolje da ste sav taj papir sa potpisima bez OIB-a dok je bio prazan dali nekog vrtiću da djeca crtaju gormite ili Hello Kitty

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Neviđen bezobrazluk i nevjerovatan nedostatak empatije u ljudima, sramota

I moj je komentar ispod članka

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pitala bih ja Miletića o ovome za kojih 20-ak godina kad mu jedno od četvero djece ne daj bože doživi našu sudbinu...
    Sram, sram i sram nek ga bude i strah od Boga i Crkve koje toliko propagira!!!!

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ni ja nisam izdržala da ne komentiram.
    msmaple
    Posljednje uređivanje od missixty : 07.07.2012. at 16:07

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

napisala sam na krivoj temi pa ću ovdje ponoviti. dakle, prijateljica mi je bila na misi kad su se sakupljali ti famozni potpisi i sve što je svećenik rekao bilo je "ako ste za život, potpišite Deklaraciju pri izlasku iz crkve"! mislim...kakav je to način??!! to je puko obmanjivanje neinformiranih ljudi koji zapravo nisu imali blage dume što su to točno potpisali!
    i s obzirom na to da je u svijetu do sada uz pomoć MPO rođeno 5 milijuna djece, neka se Krešo i njegove inicijativice, KC i tih 133 000 ljudi zapitaju jesu li oni za ili protiv života!!!

i još nešto - s obzirom na to da je neplodnost definirana kao BOLEST, kako se o jednom medicinskom pitanju može odlučivati referendumom??!! znači li to da bi se, ako ja sad osnujem neku udrugu i prikupim dovoljan broj potpisa ljudi koji su kontra liječenja npr. kardiovaskularnih bolesti, artritisa, glaukoma ili bilo koje druge BOLESTI, morao organizirati referendum??!! i da bi se liječenje tih bolesti (po svjetskim standardima) moralo ukinuti ukoliko se većina glasača tako izjasni??!! nonsens samo takav!!!

a ovog Miletića s izjavom kako bi se trebao utrošiti novac za MPO može biti SRAMOTA!!!

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Slušajte Aktualac Radija 101 danas u 18h

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Frka, uljepšala si mi dan svojim postom

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    objavljeno pismo je pismo naše forumašice, bravo
    Ajme... Slala sam jučer na sve one adrese koje je čini mi se laky stavila, ali nisam baš očekivala da će ga objaviti. Nadam se da mi nisu i ime objavili.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bravo TeddyBearz!

Nisam htjela imenovati, ali kad si se sama javila i hvala ti puno!

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    napisala sam na krivoj temi pa ću ovdje ponoviti. dakle, prijateljica mi je bila na misi kad su se sakupljali ti famozni potpisi i sve što je svećenik rekao bilo je "ako ste za život, potpišite Deklaraciju pri izlasku iz crkve"! mislim...kakav je to način??!! to je puko obmanjivanje neinformiranih ljudi koji zapravo nisu imali blage dume što su to točno potpisali!...
    http://www.zakon.hr/z/359/Zakon-o-re...%29-samouprave

U članku 8.b ovoga zakona jasno piše da pitanje o kojem se traži raspisivanje referenduma mora biti jasno definirano, da ne pričamo o tome da su potpisi bili sakupljani bez OIB-a, van vremenskog roka utvrđenog zakonom. Isto nisam siguran može li se referendum raspisati u ovom slučaju, ovdje su u pitanju osnovna ljudska prava na optimalno liječenje.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Miletić je egoisti samo takav kao i svi oni koji stoje uz njega, imaš pravo frka ovo što on predlaže je kao da mi npr. osnujemo udrugu i kažemo pa ajmo ukinuti pravo za liječenje npr. AIDSA-a jer nas to previše košta a i nema nekog smisla jer ljudi ionako umiru pa dajmo rađe uložimo te novce u neke druge svrhe a vi se pacijenti fućkajte... TO ONI RADE NAMA! Jedino što oni nude je molitva, no pitam hoćete li posjetiti lječnika idući put kad se razbolite ili ćete se samo moliti?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kaže sada na TV Mile da ne žele čuti od Vlade da referendum puno košta. Pa dodaje, ako se time može spasiti ijedan život, vrijedi toga novca! Znači, mi ubijamo živote?!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

eeee mile mile....ni ne zaslužuje da mu pišem ime velikim početnim slovom.....

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Prestrašno u kojoj mi državi živimo kad nam ovakvi kuju sudbinu. Samo me zanima vjeruju li oni zaista u tog Boga kojim se toliko busaju u prsa, jer ako vjeruju zar ne znaju da im se loše piše tamo gore kad ovoliko zlo rade jadnim ljudima. Sam ih bilo!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kada očiste smeće medju svojim redovima i pometu pred svojim vratima neka mi onda kažu "da ubijam život" Dani da vjeruju nebi ovako govorili i pisali o nama!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Kaže sada na TV Mile da ne žele čuti od Vlade da referendum puno košta. Pa dodaje, ako se time može spasiti ijedan život, vrijedi toga novca! Znači, mi ubijamo živote?!
    Spasiti?! A život koji bi se stvorio ne vrijedi?
    Ma fuj i odvratno.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Jadna naša 'Rvacka. Raj za budale, pakao za ostale!

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    Jadna naša 'Rvacka. Raj za budale, pakao za ostale!
    .. i baš me tamo donjela roda.. =)

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Prestrašno u kojoj mi državi živimo kad nam ovakvi kuju sudbinu. Samo me zanima vjeruju li oni zaista u tog Boga kojim se toliko busaju u prsa, jer ako vjeruju zar ne znaju da im se loše piše tamo gore kad ovoliko zlo rade jadnim ljudima. Sam ih bilo!
    Dani moja, ja nisam vjernik i ne vjerujem u "tamo gore", ali svejedno mislim da nije u redu nekome željeti zlo, prčkati po tuđim problemima koji me se me tiču i slično. Živim po principu "živi i pusti da žive" i mislim da je to stvar kućnog odgoja i karaktera, a ne vjere. Ako je neko zločest je zločest i točka, a ovi embriji i njima slični su ništa drugo nego zločesti ljudi

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Pitala bih ja Miletića o ovome za kojih 20-ak godina kad mu jedno od četvero djece ne daj bože doživi našu sudbinu...
    Sram, sram i sram nek ga bude i strah od Boga i Crkve koje toliko propagira!!!!
    ja sam ga vec 100x proklela da mu djeca u buducnosti imaju taj problem , ali kao sto mm kaze on ce njima platit vanka, on ima novaca, i nit ko cuo ni vidio, takvi ljudi su licemjerni kad se radi o njihovoj guzici drugacije postupaju !!

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Eto što kažu embriji; ukratko:

Protivimo se:

- promoviranju tzv. 'prava na izbor', a koje istovremeno uključuje oduzimanje i kršanje temeljnih ljudskih prava dr. ljudskome biću
    - protivimo se bilo kakvoj manipulaciji ljudskim životom, uključujući zamrzavanje i prenatalnu eutanaziju, eugeničku selekciju uz uništavanje prekobrojnih i nadovoljno 'kvalitetnih' embrija, kloniranje, komercalizaciju, doniranje, posvajanje te istraživanja i eksperimentiranja na njima.
    - protivimo se da hrv. djeca postanu 'izvozni proizvod' za potrebe stranaca, laboratorija i različitih industrija.
    - protivimo se da Hrv. potiče, ohrabruje i financijski nagrađuje bilo koga da donira spolne stanice, pritom se odričući bilo kakve odgovornosti za odgoj i rast djeteta kojemu će biti bio. roditelj.
    - protivimo se narušavanju dosojanstva braka i bračne ljubavi
    - protivimo se ustanovljenju 'banke ljudskih bića'
    - protivimo se nametanju manjinskog svjetonazora i uspostavljanju diktature relativizma u RH.

Želimo:

- Hrv. u kojoj će prirodne metode prokreacije, tipa FertilityCare sustava skrbi o plodnosti i NaPro liječenja, biti dio zdravstvenog sustava
    - Hrv. u kojoj će se promicati kultura života, a ne smrti.
    itd..

Posljednje uređivanje od Doga : 08.07.2012. at 12:52

tamara1981 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ok,oni to žele.....ali ja ne želim
    Zar to onda nije kršenje MOJIH prava,kad mi se nameće mišljenje manjine?!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma daaa, meni bez ovulacija i mužu s oligoastheno će FertilityCare baš pomoći da budemo roditelji...

I nisam znala da je MPO iz kojeg se rađa 1, 2 ili čak 3 djece smrt...

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

po ovome nabrojenom čemu se embriji protive posve je izgledno da im treba jedan kvalitetan psihijatijski tim da ih vrati u realnost,a uz to je zapanjujuć i manjak elementarnog znanja o problemu kojem pridodaju toliku važnost ,no to i ne čudi obzirom da znamo koje se niske pobude kriju u medijskoj samopromociji dotičnih kreatura

Datum pristupanja
    Jan 2011

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ho hoo, ovo pismo je bomba!
    Ima nas i u Novom listu, tiskano izdanje...izgleda da ipak postoji poneko uho koje čuje našu muku.

Ajmo cure i dečki, šaljite dalje - nećemo valjda dozvoliti da onih par Embrija napravi veći medijski pritisak od nas koji se brojimo u stotinama tisuća!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

alooooo?! državo?! juuuuuhuuuuu?! možete malo ubrzati...????
    moje jajne stanice nemaju vremena dok se prepucavate sa embrijima i kafenišete u saboru?!
    ionako imam sam jadnih 4 plus 2 postupka,da to što prije ispucam pa da odustanem jer bi i boga i vraga naplatitli....ionako ste me već iscrpili sa svih strana,i još to radite...a ti miletiću,lega....prekini s......!
    niti jedan odgovor na mail nisam dobila.....fuj

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo vidi se iz prirodnjaka u mom potpisu jel ima rezultata...a oni ih ograničili na 2! više mi se ni ne veseli što ću na vv....
    koga trebam zadaviti?!
    najbolje sebe...

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

: odbzak@sabor.hr
    ravnopravnost@sabor.hr
    : financ@sabor.hr
    odb.zdravstvo@sabor.hr

Ljudi ovo su adrese saborskih odbora na kojima je od sutra naš zakon.
    Znate što vam je činiti - ne morate pisati nova pisma, samo ih proslijedite na ove adrese ako već niste!
    Jaaaako je važno i nemojte milsiti da nas se ne čuje - vidite da pisma izlaze u medijima...
    Ovo nam je zadnji čas za reakciju...
    Naglašavam odbor za zakonodavstvo i onaj za financije su ti koji bi mogli, ako žele, mijenjati stvar oko broja postupaka na teret države i resetiranja milinovićevih postupaka.....

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Poslala i ja na sve adrese koje sam našla,

ja sam naglasak stavila na netoleranciju Hr društva i vrijeme čekanja postupaka
    nisam vam ja od pera a do to ne budu litanije od nekoliko stranica

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ima nas...ima!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

čitaju čitaju, ajd bar 2 zasada

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Prije svega, mislim da Miletić kenja i neće uspjeti skupiti toliko potpisa (osim ako bude muljao, što nije isključeno). Ako i bude referenduma, mislim (nadam se) da su nam sugrađani i sugrađanke dovoljno prisebni da se ne petljaju u naše privatne stvari. E, a ako nisu, mislim da onda (kao legalist ) moram zaključiti da živimo u zemlji idiota, što također nije isključeno, jer se kraj naše ekonomske krize ne nazire a javnost se zaokuplja ovakvim pitanjima.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ako ste gledali prilog u Dnevniku HTV-a u petak o novom zakonu i "embrijima" (koji je bio loš kao i svaki put kad Dnevnik uređuje Sanda Križanec) izdvojili su Milanovićevu izjavu da "Neće biti polemike o novom zakonu. S nikim".
    Znači li to da će i nas pacijente ignorirati? Vjerujem da da jer bi se već očitovali bar na 1 od stotine poslanih mailova...

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

LJudi, molim vas, šaljite svoje nezadovoljstvo opet.
    PLiz - zadnji nam je čas.

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Prije svega, mislim da Miletić kenja i neće uspjeti skupiti toliko potpisa (osim ako bude muljao, što nije isključeno). Ako i bude referenduma, mislim (nadam se) da su nam sugrađani i sugrađanke dovoljno prisebni da se ne petljaju u naše privatne stvari. E, a ako nisu, mislim da onda (kao legalist ) moram zaključiti da živimo u zemlji idiota, što također nije isključeno, jer se kraj naše ekonomske krize ne nazire a javnost se zaokuplja ovakvim pitanjima.
    draga, oni te potpise mogu objesit mačku o rep...niti jedan potpis nema niti JMBG niti OIB, znači, nisu valjani za traženje referenduma i morali bi potpise skupljat iz početka...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Dobila na znanje da je jedan od mojih mailova zaprimljen-pričitan, ali nikakvog odgovora. Valjda će mi nešto i odgovoriti u našu korist...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moje dosada pročitalo 3 od 12 s time da mi se od SDPeja vratilo da nije pročitano

Jel moguće negdje potaknuti pitanje kako su skupljali te potpise? Znam po svojoj mami (ona tvrdi da nije potpisala, hodala je sa nama po gradu)
    da je bilo obješeno na oglasnoj ploči u crkvi i ona meni kaže da to nitko nije čitao jer hrpa starijih ljudi ne nosi očale sa sobom u crkvu

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo citam u novinama opet se biskupi javljaju sa komentarom da je zakon nehuman i neljudski i da se taj zakon protivi zivotu!!!
    Da svi koji su za zivot trebaju napisat peticju da zakon ne zazivi...

Dajte zamislite da sad sve tocke prijedloga zakona ostanu a ukinu zamrzavanje zametaka'???!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Isto tako pise da zakon nije izglasan jer nije bilo kvoruma i sad navodno cekamo jesen?!
    ??????????

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Meni su iz Odbora za financije i državni proračun odgovorili sa "Hvala". Samo to, ništa više od ovih drugih.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Meni nitko...

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo sad na vijestima na otvorenom radiu rekli da je saborsko povjerenstvo jednokratno podržalo zakon o mpo.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kažu biskupi da će oni skupiti 800000 potpisa, da se može na referendum. Mene sram za njih...

Inače, ne znam kako postupak zbog kojeg bude rođeno dijete može biti smrt za djecu i ne štititi brak... ne kužim njihovu logiku

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

joj kak mi je žao kaj juče nisam imala vremena provirit ovdje da pošaljem mail. biskupi si mogu rit obrisat sa 800 000 potpisa, kao i embriji da 100 000. već pomalo pizdim i mislim da ću ja počet slat mailove na adresa novina i novinara, jer sav bezobrazluk nema smisla. nije lijepo, al daj im Bože da svima protivnicima mpo bližnji, djeca, a i oni sami imali probleme s neplodnošću. nije lijepo, al to im želim od srca

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Isto tako pise da zakon nije izglasan jer nije bilo kvoruma i sad navodno cekamo jesen?!
    ??????????
    Jučer nije bilo kvoruma na saborskom ODBORU za zdravstvo ali danas je odbor prošao.
    Danas su još neki odbori, očekujemo zakon u saboru narednih dana

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

miletićevci sada traže da se referendum proširi i na dijasporu, i tu posebice apeliraju na BiH. da li je moguće da i dijaspora sudjeluje?! ma k vr...još bi trebalo da neki negdje tamo gdje nemaju doticaja s nama odlučuju o našoj sudbini (iako kakva nam je država ne bi me čudilo)..mailovi pročitani, a odgovora nigdje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •