Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne znam čemu tolika strka oko psiho savjetovanja. Iskreno nama je to bilo ugodnih 10 minuta razgovora, ...
    Pitala bih te da si to savjetovanje, među prvima, odradila u Rijeci Mislim da ti ne bi bilo tako simpatično testiranje od sat vremena

jelena30 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Pitala bih te da si to savjetovanje, među prvima, odradila u Rijeci Mislim da ti ne bi bilo tako simpatično testiranje od sat vremena
    U potpunosti se slažem s tobom i kad ti na papir napišu "umjetna" umjesto potpomognuta i još te pita u čemu je problem!!!!!!

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj jelena30 prvotno napisa Vidi poruku
    U potpunosti se slažem s tobom i kad ti na papir napišu "umjetna" umjesto potpomognuta i još te pita u čemu je problem!!!!!!
    O tome sam već raspravljala na jednom topicu i neće mi se opet...I iskreno boli me uho jel piše umjetna ili potpomognuta, samo da ja dođem do svoga dijeteta...Ajmo si sad još i sa nazivima komplicirat život, ko da nam nije dovoljno kompliciran. Ne želim vrijeđati nikoga niti ičije mišljenje jer svi smo različiti ljudi...i nadam se da će s vremenom svatko doći na svoje i biti zadovoljan svim točkama zakona.

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
    O tome sam već raspravljala na jednom topicu i neće mi se opet...I iskreno boli me uho jel piše umjetna ili potpomognuta, samo da ja dođem do svoga dijeteta...Ajmo si sad još i sa nazivima komplicirat život, ko da nam nije dovoljno kompliciran. Ne želim vrijeđati nikoga niti ičije mišljenje jer svi smo različiti ljudi...i nadam se da će s vremenom svatko doći na svoje i biti zadovoljan svim točkama zakona.
    Znam da se o tome već raspravljalo, ali moram komentirati da zbog ovakvog stava još uvijek postoje ljudi (u našoj konzervativnoj državi i previše njih) koji misle da su naša djeca čudna, bolesna, čuvana u frižiderima, svijetle u mraku, itd. - jednom rječju umjetna!
    I zbog toga su si HDZ i kompanija, između ostalog, dali za pravo izglasati nam zakon protiv kojeg se već 2 i pol godine borimo svim snagama!

Dakle, ne boli me uho da li se govori umjetna ili potpomognuta jer, osim što želim što bolji zakon za liječenje svog problema, želim da i moje dijete jednog dana ima normalan život i ne bude stigmatizirano zato što je - "umjetno"!

Eto, zato je važno da se barem mi pacijenti borimo protiv tog ružnog naziva "umjetna oplodnja" - zbog nas i zbog budućnosti naše djece!!!

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Miki76 prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da se o tome već raspravljalo, ali moram komentirati da zbog ovakvog stava još uvijek postoje ljudi (u našoj konzervativnoj državi i previše njih) koji misle da su naša djeca čudna, bolesna, čuvana u frižiderima, svijetle u mraku, itd. - jednom rječju umjetna!
    I nažalost uvijek će ih biti i to se nikada neće promijeniti. Mada, moja je sreća što takve ljude ne poznajem, ne želim poznavati a bogme se ni boriti protiv vjetrenjača. Netko tko ima takvo mišljenje imat će ga i nakon što se prestane upotrebljavati riječ - umjetna -, jer je primitivac, vjerski zatucan ili šta ja znam što sve ne. Moje dijete za mene i moje najbliže nikada neće biti umjetno (niti svjetliti u mraku - dobro, možda jednom u nekom diskaču ili neš ), i u skadu sa tim će biti i odgajano, a što će netko tamo treći, osmi, deseti imati reći na sve to i koju će od dvije riječi upotrijebiti (znajuči da mu znače potpuno jedno te isto)- da,boli me uho.

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Želiš li reći da još uvijek postoje takva testiranja od sat vremena?Istina, čula sam da ih je bilo i da su duboko zadirali u privatnost parova...Ali moram reći da sam to slušala samo na početku i da mi se već dugo nitko nije požalio da ga je prošao...Ukoliko zbilja postoje, onda to više očito nije stvar zakona već pojedinih institucija na koje se treba obratiti pozornost, jer nije u redu da se nekoga muči sat vremena (s naglaskom na muči!), a nekome da to bude ugodno iskustvo kao npr meni. Tu onda više nije zakon problem...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •