Mislim da to nema veze s dužinom MPO staža,jedino vi s kraćim stažem ne znate za bolje,jer zakon prije ovoga bio je bolji.Sada je prilika za još bolji Zakon,za bolje uvjete,za veću mogućnost začeća u kraćem roku i manjom opasnošću po zdravlje majke i djeteta,za uklanjanje sramotnog uvjeta prolaska kroz psihološko savjetovanje o tome da li želite biti roditelj ili da li ste za to sposobni.U ovoj zemlji seljaci se bore za cijenu mlijeka,radnici za ne isplaćene plaće,studenti izađu na ulice zbog školarina,ne da se Cvjetni trg...,a kada se treba zauzeti za liječenje nepolodnosti nađe se par ljudi koji tada izgledaju kao nekakvi ekstremi kojima ništa nije dobro i hoće kruha preko pogače.
Mada meni nikako nije jasno ne zainteresiranost SVIH i onih koji sada ne razmišljaju o djeci,koji ni ne slute da ih čeka možda put potpomognute oplodnje.
Iz Osijeka sam,izašla sam tu pred kamere,dala izjavu,spremna sam i otiću u Zagreb zbog neke konkretne akcije i djelovanja,a imam dijete,nešto kraći MPO staž iza sebe ,dijete dobila prirodnim putem,ali nikada ne bih mogla razmišljati na način kao da me se MPO ne tiče i da je to iza mene i sl....Po mani u ovom trenutku samo MASOVNO okupljanje na Markovom trgu,prijem kod ministra,bez izlika radni dan mi je ,sada nije vrijeme,dobiti ću otkaz...ili sami sebi priznati neću,nisam spreman ,neka bude kako bude,pa što bude.
Nisam ovo baš sročila kako želm,ali i ne mogu suptilnije jer mi na koncu nije jasno što i na koji način žele parovi koji se liječe od steriliteta.Ako žele boljitak,moraju ga i tražiti,javno,glasno,sada!Svima nam je jasno da je vrijme brzo leti,a ženina reproduktivna dob ograničena,i vjerujem da postoji dosta parova kojima već zvoni alarm.