Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj _plavusha_ prvotno napisa Vidi poruku
    meni su na pravnom savjetovanju objasnili da imam 6 postupaka za jedno dijete..... kad se odlučim na drugo, da opet imam 6.... i da svaki put s novim zakonom prestane vrijediti stari i da se postupci brišu i kreće se ispočetka... jedini hendikep sada mogu biti godine...

novi zakon - nove okolnosti. Moram priznati da ja nisam našla u vezi novog, Ostojićevog zakona podatak o tome kako s 2. djetetom, jel onda kreće iz početka računanje besplatnih postupaka...... u starom, još važećem zakonu ima riječi o tome.
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 27.03.2012. at 07:53

_plavusha_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    novi zakon - nove okolnosti. Moram priznati da ja nisam našla u vezi novog, Ostojićevog zakona podatak o tome kako s 2. djetetom, jel onda kreće iz početka računanje besplatnih postupaka...... u starom, još važećem zakonu ima riječi o tome.

tako su meni obajsnili na pravnom savjetovanju prije 2 tjedna.... da je broj postupaka ograničen za ostvarivanje i iznošenje jedne trudnoće, nakon toga da opet imam pravo na novih 6 postupaka. iako su spomenuli da postoji mogućnost da se sad po novom zakonu dio i plaća, što će se definitivno dogoditi ako se ostvare ove prognoze od 4+2....

Toliko sam razočarana da zapravo lagano gubim volju uopće kretati u postupak koji me najvjerovatnije očekuje sutra...

Žalosno...jadno... mi smo kombinacija PCOS-a i katastrofalnog spermiograma, tak da mislim da u ovoj državi nema nade za nas......

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •