Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    Danas u Jutarnjem: HNS neće podržati zakon jer se ne slaže da single žene neće moći u postupke.
    Nadam se da to neće opet odgoditi donošenje zakona.....
    Bluebella, ja se trenutno nadam i molim dragog Boga da se odgodi donošenje zakona, da imamo vremena osvijestiti ljude kakvu su nam prevaru smjestili. bojim se da većina nas nije svjesna koliku štetu nam donosi taj novi zakon. ako ga donesu ovako kako su objavili većina nas mora odustati od mpo-a, jer na žalost većina nas ne može svakih par mjeseci platiti 12.000 kn icsi u državnoj bolnici (plus lijekovi, jasno)

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj *mare* prvotno napisa Vidi poruku
    Bluebella, ja se trenutno nadam i molim dragog Boga da se odgodi donošenje zakona, da imamo vremena osvijestiti ljude kakvu su nam prevaru smjestili. bojim se da većina nas nije svjesna koliku štetu nam donosi taj novi zakon. ako ga donesu ovako kako su objavili većina nas mora odustati od mpo-a, jer na žalost većina nas ne može svakih par mjeseci platiti 12.000 kn icsi u državnoj bolnici (plus lijekovi, jasno)
    Mare, ne znam šta da kažem. ja opet s druge strane idem privatno i meni bi ovaj zakon čak bio i ok. al opet ne mogu samo razmišljati o sebi... a s druge strane toliko već čekam da se dozvoli zamrzavanje zametaka i oplodnja svih (prihvaćam iz očaja i 12) j.s. da ne znama više šta da mislim.
    svi se igraju s nama i pametuju preko naših leđa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •