Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

koliko ja znam vrijedi pravilo: po kojem zakonu kreneš u neki postupak, po tom zakonu ga i dovršavaš, znaći da se ovi prirodni koje imamo iza sebe nebi smjeli računat. e sad, nebi smjeli, al nam se vjerojatno hoće, mene zanima, nismo došli ni do punkcije, jer su popucali folikuli netom prije punkcije, računa li se to nama onda pod prvi prirodni postupak, i imamo samo još prava na jedan prirodan?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    koliko ja znam vrijedi pravilo: po kojem zakonu kreneš u neki postupak, po tom zakonu ga i dovršavaš, znaći da se ovi prirodni koje imamo iza sebe nebi smjeli računat. e sad, nebi smjeli, al nam se vjerojatno hoće, mene zanima, nismo došli ni do punkcije, jer su popucali folikuli netom prije punkcije, računa li se to nama onda pod prvi prirodni postupak, i imamo samo još prava na jedan prirodan?
    Ma po nikakvoj logic ne, tebi su radili samo praćenje tj. folikulom. vjerojatno su ti i vratili uputnicu?

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ma po nikakvoj logic ne, tebi su radili samo praćenje tj. folikulom. vjerojatno su ti i vratili uputnicu?
    nažalost, nisu ju vratili

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    nažalost, nisu ju vratili
    ali NE smiju obračunati punkciju i transfer jer je nisu napravili, u suprotnom im možeš poslati konrolu iz HZZO-a pa će ih kazniti!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •