dea84:
Žalosno je da mi i izađemo u javnost možemo se samo pozivat na novinske članke jer nitko nama ništa konkretno nije rekao. Ministar nakon gostovanja u emisiji studio se nije obratio sve do emisije na HTR ali bez govora o tome šta ulazi na teret HZZO i šta je s odrađenim postupcima
dea84 slažem se s tobom da bi bilo u redu da ministar napokon izvjesti neplodne parove što im se sprema, no unatoč tomu - mi MORAMO izać u javnost, pa makar se samo pozivali i na novinske članke!
Nemojmo zaboraviti da je prvotni prijewdlog ovog zakona imao obvezu pravnog i psihološkog savjetovanja za sve parove i ograničenje oplodnje na 8 jajnih stanice - sada su te stavke izmjenjene - ne, nažalost u potpunosti kako smo tražili, ali ipak jesu.
Svega toga nebi bilo da ne izlazimo u javnost.
Zato, MOLIM VAS javite se da im pokažemo da želimo bolje za sebe!
Ima li netko tko s minimalnom stimulacijom dobiva velik broj stanica?
Ima li netko čiji su put samo prirpdnjaci - koji će možebitno - po ovom modelu zakona biti zapravo ograničeni i pacijenti će ih morati plaćati?
Imamo li nekoga tko je tek na početku cijele priče i želi optimalnu pomoć?
Imamo li nekoga tko je u dvije Milinovićevog zakona puno izgubio, nadao se boljemu, a sad je opet razočaran?
Imamo li nekoga tko se veselio donacijama u RH, a sada je svjestan da zbog neanonimnosti donora od svega toga neće biti ništa?
Ja vjerujem da nas ima.
Molim vas javite mi se na pp ako se voljni reći da niste zadovoljni!