Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    Kad i gdje? Na Markovom? Tko preuzima organiziranje, prijavljivanje?
    vjerujem u prosvjede kao legitimno pravo izražavanja neslaganja s predmetom prosvjeda. prosvjedovati protiv mpo zakona u ovome trenutku nema smisla jer stvarno se vidi da smo ih pokolebali u prvotnoj namjeri. meni se čini da je ostojić uzeo predloženi zakon od povjerenstva i samo ga uz kozmetičke korekcije proslijedio, jer je to kao djelo stručnjaka. posebno mi je zadovoljstvo što su konačno shvatili da medicinski fakultet nije uvjet posjedovanja zdravoga razuma i preduvjet sudjelovanja u kreiranju zakona .

prosvjed ima smisla kad/ako će biti donešen neodgovarajući mpo zakon; do tog trenutka moguće je samo okupljanje u smislu potpore promjenama i osvještavanje javnosti o problemima neplodnosti.

ako treba nekoga za evidenciju, organizaciju - tu sam

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    vjerujem u prosvjede kao legitimno pravo izražavanja neslaganja s predmetom prosvjeda. prosvjedovati protiv mpo zakona u ovome trenutku nema smisla jer stvarno se vidi da smo ih pokolebali u prvotnoj namjeri. meni se čini da je ostojić uzeo predloženi zakon od povjerenstva i samo ga uz kozmetičke korekcije proslijedio, jer je to kao djelo stručnjaka. posebno mi je zadovoljstvo što su konačno shvatili da medicinski fakultet nije uvjet posjedovanja zdravoga razuma i preduvjet sudjelovanja u kreiranju zakona .

prosvjed ima smisla kad/ako će biti donešen neodgovarajući mpo zakon; do tog trenutka moguće je samo okupljanje u smislu potpore promjenama i osvještavanje javnosti o problemima neplodnosti.

ako treba nekoga za evidenciju, organizaciju - tu sam
    BB, ima smisla i sad prosvjedovati na prijedlog zakona. Predloženo je ukidanje besplatnih prirodnjaka. Kad to stave u zakon, kasno je za prosvjede, to postaje realnost koju ćemo onda teško mijenjati. Prosvjed u smislu komunikacije nezadovoljstva uvijek ima smisla.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    BB, ima smisla i sad prosvjedovati na prijedlog zakona. Predloženo je ukidanje besplatnih prirodnjaka. Kad to stave u zakon, kasno je za prosvjede, to postaje realnost koju ćemo onda teško mijenjati. Prosvjed u smislu komunikacije nezadovoljstva uvijek ima smisla.
    oprosti, sad vidim da sam se krivo izrazila. mislila sam na prosvjed kad bude donešen korigirani prijedlog zakona (jer dok to ne riješe, ne znamo protiv čega protestiramo), a ne zakon . Onda stvarno nema smisla prosvjedovati za utjecaj za izmjenu zakona.
    A awareness okupljanje je dobrodošlo uvijek!
    Posljednje uređivanje od BigBlue : 30.03.2012. at 12:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •