Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj dea84 prvotno napisa Vidi poruku
    ali je napomenila kako sad imamo mogućnost zamrzavanja pa prema tome imamo i veće šanse
    pa mi to sve izgleda kao da i odrađeni postupci ostaju
    eto! ovo me najviše ljuti. to što nam dozvoljavaju zamrzavanje rješava samo jedan dio problema. ima nas koji nemamo i nikada nećemo imati što zamrznuti. ja kao low responder dobijem 2-3 stanice u punoj stimulaciji. dakle netko dobije recimo 15 u jednom postupku, a ja sam do sada odradila 7 postupaka i sveukupno zbrojeno imala 5 emrbija.
    nismo svi isti, ne mogu svima dati ista pravila. ne bi li liječnici trebali moći odlučiti koga kako liječiti?! meni osobno zamrzavanje ne znači apsolutno ništa, ali mi ograničavanje prirodnih postupaka znači KRAJ želje za roditeljstvom.

Gđo Opačić, jeste li na takve slučajeve ikada pomislili? Shvaćate li što ćete nama učiniti?! a sjetite se što ste nam obećali!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj *mare* prvotno napisa Vidi poruku
    eto! ovo me najviše ljuti. to što nam dozvoljavaju zamrzavanje rješava samo jedan dio problema. ima nas koji nemamo i nikada nećemo imati što zamrznuti. ja kao low responder dobijem 2-3 stanice u punoj stimulaciji. dakle netko dobije recimo 15 u jednom postupku, a ja sam do sada odradila 7 postupaka i sveukupno zbrojeno imala 5 emrbija.
    nismo svi isti, ne mogu svima dati ista pravila. ne bi li liječnici trebali moći odlučiti koga kako liječiti?! meni osobno zamrzavanje ne znači apsolutno ništa, ali mi ograničavanje prirodnih postupaka znači KRAJ želje za roditeljstvom.

Gđo Opačić, jeste li na takve slučajeve ikada pomislili? Shvaćate li što ćete nama učiniti?! a sjetite se što ste nam obećali!
    ni meni taj zakon ništa ne znaći i ja sa low responder....i želim da mi se ne ograničavaju prirodni postupci....i želim iskoristiti sve svoje js....maximalno!!!!i na nas bi mogli misliti.....ŠTA SNAMA?????

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •