Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj *DJ* prvotno napisa Vidi poruku
    Emisija Mir i dobro
    Apsolutno podržavam da RK Crkva ima pravo na svoj stav o tome i da takav stav nameće svom stadu kao ispravan, ali kad taj isti stav nameću državi i svim pojedincima koji nisu vjernici njihove vjere ili nisu uopće vjernici, pozelenim.

Nevjerojatno kako javna televizija, koju svi plaćamo, promovira crkvenu akciju i u najmanju ruku hobomofnu deklaraciju inicijative "I ja sam bio embrij"...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    Apsolutno podržavam da RK Crkva ima pravo na svoj stav o tome i da takav stav nameće svom stadu kao ispravan, ali kad taj isti stav nameću državi i svim pojedincima koji nisu vjernici njihove vjere ili nisu uopće vjernici, pozelenim.

Nevjerojatno kako javna televizija, koju svi plaćamo, promovira crkvenu akciju i u najmanju ruku hobomofnu deklaraciju inicijative "I ja sam bio embrij"...
    I nigdje se ne spominje stav parova.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    ne misle u stadu svi isto, samo ultra grupacije...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •