Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Ako sam se dobro informirala, danas se odlučuje da li Zakon ide u hitnu proceduru ili ne, tj. dan prije prvog dana zasjedanja Sabora (a to je sutra) podnose se prijedlozi Zakona koji se žele uvrstiti u hitnu proceduru. To znači da ćemo najkasnije sutra, kod usvajanja dnevnog reda, znati na čemu smo...

Vikala bih na cijeli svijet, a najviše na te lijeve papke koji nisu u stanju zagristi govno i nositi se sa svojom odlukom. Ne, nego sve nešto bla, kenj, pa možda ovo, pa možda ono, i nikad ništa...Neke druge stranke bi se već namirile, sebe i familiju i buduća pokoljenja, a ovi papci ni zakon koji imaju spreman ne uspjevaju progurati mjesecima. Šta je sa stvarima na koje nisu spremni? Treba im mandat od 20 godina?!?!
    http://www.sabor.hr/Default.aspx?sec=2148
    a kako su onda neki zakoni na stranici sabora već najvljeni za hitni postupak sutra??

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.sabor.hr/Default.aspx?sec=2148
    a kako su onda neki zakoni na stranici sabora već najvljeni za hitni postupak sutra??
    A to je to. Sastanak na kojem se glasa za zakone u hitnoj proceduri je počeo u 13 i valjda je taman dok sam ja ovdje pisala nešto osvanulo i na netu...

U svakom slučaju, gotovo je. Nismo u hitnoj proceduri i to je to.
    Ono što ne kužim je to prvo čitanje prijeloga zakona...da li ta čitanja idu u Saboru ili? Jer ako da, ne bi li i to trebalo biti na dnevnom redu...a obzirom da nije, onda će najranije biti tek na sljedećem zasjedanju?! Pa tek onda javna rasprava, a stiže ljeto?! Ako budemo imali novi zakon prije 2013., čini mi se da će to biti sjajno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •