Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ništa to nama ne vrijedi jadati se jedni drugima. Oni su svoje fotelje zaposjeli i lijepo ih zaboli za nas. Sada je najbitnije ne zamjeriti se onima koje još nisu uspjeli iskoristiti..
    Postoji li mogućnost da se iz Rode kao udruge pošalje otvoreno pismo ministru i to preko medija?
    Postoji li mogućnost da Roda kao udruga organizira prosvjede, i to ne samo u Zagrebu?
    Ako postoji, ja bih se rado odazvala i svojim potpisom i svojom nazočnošću.

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Ništa to nama ne vrijedi jadati se jedni drugima. Oni su svoje fotelje zaposjeli i lijepo ih zaboli za nas. Sada je najbitnije ne zamjeriti se onima koje još nisu uspjeli iskoristiti..
    Postoji li mogućnost da se iz Rode kao udruge pošalje otvoreno pismo ministru i to preko medija?
    Postoji li mogućnost da Roda kao udruga organizira prosvjede, i to ne samo u Zagrebu?
    Pisma smo pisali, to ih ne dira. Mislim, diralo ih je, prije izbora, kada su bili u stanju odgovoriti na njih! Nakon što su se domogli fotelja, naša pisma njih ne zanimaju.
    Mi trebamo izaći da nas se vidi i čuje, da shvate da nećemo sjediti i čekati da nas opet izigraju. Ne Roda kao uduruga, već MI, građano ove zemlje kojih se njihovi zakoni tiču!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj *mare* prvotno napisa Vidi poruku
    Mi trebamo izaći da nas se vidi i čuje, MI, građano ove zemlje kojih se njihovi zakoni tiču!
    x

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Iako. Gledam prošli tjedan "Riječ i život", tema naravno MPO. Sjede u studiju doktorica teologije i šef ginekološke onkologije u Petrovoj. Te kaže on: "Ma to vam je mali segment društva, ne radi se tu o pronatalitetnoj politici uopće jer se ne rađa puno djece iz postupaka, te ako se njega pita, život počinje začećem, ali eto pravo na abortus moramo imati premda je većina njegovih kolega protiv toga, a što se ovog tiče, neka mi idemo polako dok se svi ne usuglasimo, godina, dvije, tri, nije bed" Parafraziram, jasno.... Mislim, k vragu, šef onkologije, ginekolog, kakti obrazovan čovjek. Poludila sam totalno i umalo zakasnila na posao.
    Živimo u totalno usranoj državi, dragi moji.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Udruga Roda je poslala pismo ministru, isto tako poslala je priopćenje svim medijima
    Pripremamo tribinu i pripremamo jedan mirni prosvjed
    A znaš koliko nas ima u toj organizaciji u Rodi? 4, slovima četiri osobe od kojih na skoro ni jednu više zakon u HR nema utjecaja

Ne želim biti gruba ali svi bi se rado na nešto odazvali, svi bi rado nešto potpisali ali zašto ne bi nešto pripremili? Pokrenuli? Inicirali? Ispričali svoju priču?
    Mi jedva dišemo zadnjih dana, svi uz ovo imamo svoj redovan posao koji trpi a mora biti obavljen, svi imamo muževe, obitelji za koje nemamo vremena
    Ali se i dalje ne predajemo, i dalje ćemo se boriti za druge kako je jedan liječnik rekao jednoj našoj aktivistici- idite dalje i borite se- za druge

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Udruga Roda je poslala pismo ministru, isto tako poslala je priopćenje svim medijima
    Pripremamo tribinu i pripremamo jedan mirni prosvjed
    A znaš koliko nas ima u toj organizaciji u Rodi? 4, slovima četiri osobe od kojih na skoro ni jednu više zakon u HR nema utjecaja

Ne želim biti gruba ali svi bi se rado na nešto odazvali, svi bi rado nešto potpisali ali zašto ne bi nešto pripremili? Pokrenuli? Inicirali? Ispričali svoju priču?
    Mi jedva dišemo zadnjih dana, svi uz ovo imamo svoj redovan posao koji trpi a mora biti obavljen, svi imamo muževe, obitelji za koje nemamo vremena
    Ali se i dalje ne predajemo, i dalje ćemo se boriti za druge kako je jedan liječnik rekao jednoj našoj aktivistici- idite dalje i borite se- za druge
    potpisujem....ja sam bila pred odustajanjem...ali me m malo trgnuo i dao mi potporu.....
    uhvatila me panika kako to sve izvesti-posao,obitelj,novac koji je nažalost najbitniji....krediti.....postavilla sam si milijardu pitanja u glavi a ni jedno nije imalo odgovor....i ne odustajem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •