Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja ne kontam nešto. Imamo pravo na 4 IUI (ja nisam kandidat za to jer su mi jajovodi neprohodni). Dakle meni preostaje samo IVF 4-2 i bliži mi se 42.
    Ok je ako samo ja mislim da nisam stara, ali i mlađe žene imaju neprohodne jajovode pa zar onda nisu diskriminirane u broju postupaka????

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne kontam nešto. Imamo pravo na 4 IUI (ja nisam kandidat za to jer su mi jajovodi neprohodni). Dakle meni preostaje samo IVF 4-2 i bliži mi se 42.
    Ok je ako samo ja mislim da nisam stara, ali i mlađe žene imaju neprohodne jajovode pa zar onda nisu diskriminirane u broju postupaka????
    jesu diskriminirane su!
    pogledaj moj potpis....meni to nije dovoljan br postupaka....ne oplođuju mi se js....a jajovode nemam...imam 35 g....znaći treba mi više prirodnih postupaka da se uhvati dobra js,jer se jednom oplodila....dakle,ima i dobrih js....moguće je...ako mi ograniće na broj prirodnih postupaka,to mi ništa ne znaći.....eh,tu je i taj AMH.....kako god da okreneš-potrebni su mi prirodnjaci....
    kao što sam i prethodno pisala za svoje js.....još uvijek mislim da je problem biologinja....ili se bar tješim....ali po statistici oplođenih js u kbo-u je loša.....i kod žena koje imaju normalan AMH....i ostalo.....otišle su dalje i bez problema im se oplode js.....
    NE diskriminaciji

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •