Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bravo, Jelena! I hvala! Zadnja rečenica ulazi u legendu .
    Ne znam u što bi se emisija pretvorila da je u studiju bio još netko tko zagovara stavove embrija. Brijem da ostali ne bi došli do riječi?! Fascinantno je to kako su takvi ljudi uvijek najglasniji.

Ja bih samo nešto primjetila...obzirom da sam relativno friška u MPO priči, još uvijek se sjećam s koliko sam teškoća čitala teme na forumu jer mi je masu izraza bilo nepoznato, tj. nisam imala točnu predodžbu što je što. Vjerujem da je dosta ljudi jučer gledalo emisiju kojih se MPO ne tiče direktno i ako su imalo kao ja pred godinu dana , tada ih riječi punkcija, folikul, gameta, transfer, blastocista, endometrij...podsjećaju na satove biologije. Skuže da se ne sjećaju baš točno što je gameta ili blastocista, a da za endometrij nisu nikad čuli i samim time im interes za temu opada. Pa ako bismo tu i tamo umjesto npr. punkcija zaista rekle što je to (ja to radim na lokalnoj razini - educiram roditelje i frendice ), dobile bismo više pažnje i razumijevanja za naše probleme. Ovo nije kritika za jučer, da se krivo ne shvati, samo viđenje nekoga tko je još do nedavno buljio u sve te izraze k'o tele, a s ciljem da zainteresiramo za problematiku što više ljudi.
    Posljednje uređivanje od phiphy : 24.04.2012. at 09:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •