Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
profesore Vrčiću (ili možda može i Hrco? mislim...kad ste si već s Krešicom tak dobri, kaj ne bi bili i s nama, neee??!!), biste li se Vi napokon odlučili da li bi piškili ili kakili??!! jeste li svjesni da ste samo u ovoj emisiji nekoliko puta sami sebe demantirali? s jedne strane pričate o 15 embrija dobivenih od 15 js i kako se po te embrije parovi nakon postignute trudnoće neće vratiti jer ne žele više djece, a onda i sami priznajete kako je u prosjeku potrebno 12 js za 1 bebu! i na kraju to malo začinite činjenicom da je 30-40% dobivenih js ionako nekvalitetno! i? kad ćete se odlučiti što je od toga istina?

i, molim lijepo, koja je to struka radila na ovom zakonu? Vi i prof. Šimunić koji ste se debelo kompromitirali poduprijevši Zakon iz 2009.g., a sada ste se naglo predomislili i odlučili da i nije tako dobar?! a gdje ste bili zadnje 3 godine kada smo vas molili za pomoć i podršku? aha, da - Milinoviću uz bok!
Debeli x

Ja sam se sinoc toliko iznervirala,da sam vec na pola emisije jednostavno premotavala kad je embrij miletic bio u kadru
ne mogu ga viditi nacrtanog,ne sjecam se kad mi je netko toliko bio odvratan
Steta sto mom dr.Š nisu dali vise vremena

Gabi25 toliko si prekrasna da te je uzitak gledati