Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ovo bi bio stvarno vrhunac bezobrazluka i nepoštovanja prema pacijentima. Mnogi od nas nisu iskoristili 6 Milinovićevih postupaka jer smo odlučili čekati bolji zakon, a sada da nemamo više pravo jer smo, eto, iskoristili 4 stimulirana, bez prava na smrzavanje zametaka, gdje su nam se stanice bacale. Pa jel to moguće?
    Mislim da ne, pa ne može se retroaktivno brojati neko pravo koje u prošlosti nije postojalo (konkretno, zamrzavanje zametaka). To pravno ne štima. Nemojte da moramo dizati tužbe ( koje bi dobili) i da izgubimo još koju reproduktivnu godinu na dokazivanje. Strašno!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo bi bio stvarno vrhunac bezobrazluka i nepoštovanja prema pacijentima. Mnogi od nas nisu iskoristili 6 Milinovićevih postupaka jer smo odlučili čekati bolji zakon, a sada da nemamo više pravo jer smo, eto, iskoristili 4 stimulirana, bez prava na smrzavanje zametaka, gdje su nam se stanice bacale. Pa jel to moguće?
    Mislim da ne, pa ne može se retroaktivno brojati neko pravo koje u prošlosti nije postojalo (konkretno, zamrzavanje zametaka). To pravno ne štima. Nemojte da moramo dizati tužbe ( koje bi dobili) i da izgubimo još koju reproduktivnu godinu na dokazivanje. Strašno!
    veliki potpis !!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    X
    evo mene, potrošila sam 5 postupaka po Miliju. Je li moram vratiti lovu državi za taj jedan, ili mi se oprašta?! Ne kužim. Jer ako već idemo retrogradno...
    A to s popovima i potpisivanjem nečega što ljudi ni nemaju pojma što se potpisuje (osim po načelu "ako vlč tako kaže, onda je ok!") nemam puno riječi, osim TREBA IH POSLATI NA SUD!!!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 20.05.2012. at 19:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •