Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj pea prvotno napisa Vidi poruku
    Danas u crkvi s oltara, svećenik poziva sve da nakon mise potpišu peticiju protiv zakona
    koji ce oni poslati u sabor, uz jos nekoliko totalnih nebuloza,
    doslovno sam poludila,od bijesa sam u autu propakala,pa šta to meni treba slušati,mogu ja virovati u Boga
    i moliti mu se al bez da slušam te bezdušne karikature,rekla sam mm taman mi je bebica dobila prstiće
    nadam se da zna koji ce im pokazati....
    ozbiljno??! u kojoj je to crkvi? Ili je u svima tako, odnosno svecenici pozivaju vjernike na potpisivanje peticije??

A za što se oni ustvari zalažu tom peticijom? Da li je to peticija protiv novog zakona, odnosno željeli bi da ostane Milinovićev zakon ili navode neke konkretne točke koje ih smetaju ili je to peticija protiv MPO generalno (to znam da bi najviše voljeli)??

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    ozbiljno??! u kojoj je to crkvi? Ili je u svima tako, odnosno svecenici pozivaju vjernike na potpisivanje peticije??

A za što se oni ustvari zalažu tom peticijom? Da li je to peticija protiv novog zakona, odnosno željeli bi da ostane Milinovićev zakon ili navode neke konkretne točke koje ih smetaju ili je to peticija protiv MPO generalno (to znam da bi najviše voljeli)??
    Prošle nedjelje je to bilo u mojoj župi izgleda da kreća turneja po Hrvatskoj

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku

Crkva sv.Frane u St...ma ne navode oni nikakve konkretne točke,samo je naglasio da oni koji još nisu potpisali
    peticiju protiv zakona mogu to učiniti iza mise,da čovjek ne može činiti sve šta hoće a pogotovo se ne može igrati Boga

Ne mogu virovati da se to događa i po drugim mjestima,ajoj tuge i žalosti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •