Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Nisu oni ni patrioti ni katolici.

Cilj je iz crkve izaći s toplinom u srcu, a ne s knedlom u grlu! Phipfi, čim moje uši čuju gluposti ja ti napuštam tu prostoriju i uopće me nije briga ako će se netko uvrijediti jer sam u tom trenutku JA UVRIJEĐENA. Ne bojim se ja ni doktora, ni policije, a kamoli popa! Blaženi popovi za vrijeme socijalizma - tad su bili daleko od vlasti ali bliže ljudima.

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    Phipfi, čim moje uši čuju gluposti ja ti napuštam tu prostoriju i uopće me nije briga ako će se netko uvrijediti jer sam u tom trenutku JA UVRIJEĐENA. Ne bojim se ja ni doktora, ni policije, a kamoli popa!
    Da nije krštenje nećakinje na kojem je moj mm kum, bez brige, letila bih i ja van, ovako se važem jer ipak sam tu potpora mm. Inače, i to je kompromis jer sam se zaklela da u crkvu više ne idem, bez obzira na prigodu (doduše, jedino tad sam do sad i odlazila), otkad je zbog njih zakon poslan u redovnu umjesto hitnu proceduru. Ali nisam računala s kumstvom mm .
    Posljednje uređivanje od phiphy : 21.05.2012. at 11:14

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Da nije krštenje nećakinje na kojem je moj mm kum, bez brige, letila bih i ja van, ovako se važem jer ipak sam tu potpora mm. Inače, i to je kompromis jer sam se zaklela da u crkvu više ne idem, bez obzira na prigodu (doduše, jedino tad sam do sad i odlazila), otkad je zbog njih zakon poslan u redovnu umjesto hitnu proceduru. Ali nisam računala s kumstvom mm .
    uh... ja sam slijedeći vikend u svatovima u Međugorju.... kaj će to tek biti tamo nema da izađeš iz crkve i više ih ne gledaš.... tamo su svuda oko tebe. baš me zanima dali će se igdje potpisivati peticija...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

To sto crkva govori i radi protiv potpomognute oplodnje zastrasujuce je.

Ali koliko god mi se ledi krv u zilama kad nam govore da potpomognuta oplodnja ne daje zivot nego smrt, toliko me uvijek iznova smrzne spoznaja da nije do njih nego do nas.

Evo odlicnog primjera za to:

Skidam mojim starcima kapu do poda i zahvalna sam im do kraja života što me nisu niti krstili i što s ljigavcima nemam nikakve veze. Barem mi to daje neku utjehu kad čujem ovakve pizdarije.
    Ja ovaj vikend idem na krštenje, i iako neće biti mise, sve me strah da će svećenik svejedno nešto reći...Možda dio mene to i želi pa da iz protesta, ako skupim hrabrosti, izmarširam van iz crkve.
    Da nije krštenje nećakinje na kojem je moj mm kum, bez brige, letila bih i ja van, ovako se važem jer ipak sam tu potpora mm.
    Kako moze netko tko je zahvalan onima koji ga nisu dali krstiti istovremeno davati svoju podrsku prilikom krstenja nekog drugog? A kako se u ovom slucaju radi o podrsci partneru znaci li to da ce ta ista osoba sutra krstiti i vlastito dijete?

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Isključivo i jedino dajem potporu mm u situaciji u kojoj je kum. Mm je kum prvoj nećakinji, ateist je i znam da mu cijela situacija neće biti ugodna osim činjenice da će djetetu biti i malo više od strica.
    Ako budemo te sreće da dočekamo naše dijete, ne, sigurno neće biti kršteno.
    Iako, ne kužim baš 100% zašto si mene quotala. Iza svega napisanoga stojim 100% i ne, ne mislim da sam licemjerna.
    Posljednje uređivanje od phiphy : 21.05.2012. at 14:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •