Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Reny123, slažem se u potpunosti, ali upravo sam čitala neke stare postove kako su bučni i kako im se daje prostora a mi i struka nekako tihi, ne dolazimo do riječi.... Samo sam htjela reći da su tako hrabri i glasni jer znaju da nitko ne voli lajati na sva usta o svojoj bolesti. I ja nekako vjerujem da nemaju šanse tako zadrti, ali ipak oduzimaju previše energije...ne znam za vas ali mene su izmorili. Nekako ne osjećam radost, samo tugu što takvi ljudi postoje i još se pozivaju na boga

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    Reny123, slažem se u potpunosti, ali upravo sam čitala neke stare postove kako su bučni i kako im se daje prostora a mi i struka nekako tihi, ne dolazimo do riječi.... Samo sam htjela reći da su tako hrabri i glasni jer znaju da nitko ne voli lajati na sva usta o svojoj bolesti. I ja nekako vjerujem da nemaju šanse tako zadrti, ali ipak oduzimaju previše energije...ne znam za vas ali mene su izmorili. Nekako ne osjećam radost, samo tugu što takvi ljudi postoje i još se pozivaju na boga
    I mene. Zato sam napisala ono gore o njihovim akcijama poslije donošenja zakona koje me jako zabrinjavaju.

Thx Mare - to ti je Maroon 5

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •