Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: dojenje i mokrenje ;I

Ela27

Početno dojenje i mokrenje ;I

Dojim mjesec dana i primjetila sam da iako pijem velike kolicine tekuceine (oko 3l) jako malo mokrim (2-3x dnevno). Znam da dojenjem gubim i dio te tekucine, ali opet gdje je ostatak? Ne jedem slano :/ Ima li netko slicno iskustvo ili je to normalno? Ne cini se bas :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako se nisi naglo udebljala sto bi znacilo zadrzavanje te vode u organizmu, onda se ne trebas uzrujavati. Vjerojatno ti je takav metabolizam.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ako ti je turbo vruće u stanu onda ispariš sve što popiješ 8) ja sam sad u bolnici samo jednom dnevno mokrila a pila 3-4 litre

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Re: dojenje i mokrenje ;I

Citiraj Ela27 prvotno napisa
    Dojim mjesec dana i primjetila sam da iako pijem velike kolicine tekuceine (oko 3l) jako malo mokrim (2-3x dnevno). Znam da dojenjem gubim i dio te tekucine, ali opet gdje je ostatak? Ne jedem slano :/ Ima li netko slicno iskustvo ili je to normalno? Ne cini se bas :/
    Kod mene ista stvar...

Natalie1

Početno

U mene obrnuto, ne pijem koliko bi trebala, a na wc stalno trčim...
    Čak sam stavila u svaku prostoriju u kući po jednu bocu samo da se sitim pit. Rekao bi netko da dehidriram, a i mlika ima. Nekad malo zafali pa nadodam.
    Šta je najbolje piti od tekućine? Ili to nema nikakve veze samo da je tekućina? :?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Najbolja je voda 8)
    Možeš piti i (kršitelj koda)ov čaj za dojilje. Ja nekad pijem i onaj čaj od komorača za bebe.

Natalie1

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa
    Najbolja je voda 8)
    Možeš piti i (kršitelj koda)ov čaj za dojilje. Ja nekad pijem i onaj čaj od komorača za bebe.
    Pijem i taj čaj za dojilje, premda nekad zaboravim. Mali mi je stalno u glavi. Nekad zaboravim i jest. Kaže MM; Ako misliš na maloga onda jedi, jer je i njemu bitno da jedeš radi mlika..
    Hvala na prijedlogu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •