-
Meni je lungic najbolji kad zamotam u aluminijsku foliju i pecem cca 1 sat na 100*C. Prethodno ga napacam ako imam vremena i preprzim cijelog na tavi, al nije big issue i ako skratim pricu, posolim, popaprim, mozda malo nauljim i omotam u foliji. Moze i direktno na resetku s folijom, ako dobro zamotam. Kad izvadim stavim na dugi tanjur i izrezem na 3 cm debele odreske. Cuvam sve sokove i iz folije i s tanjura od rezanja.
Poslije radim umak od onog sto imam. Poprzim luk, pobacam gore sto imam i sto mi paše, dodam meso i sokove sto sam ih sacuvala, malo prodinstam i eventualno pogustim ako nemam dovoljno mljevene mrkve ili dinstanog luka i gotovo.
Bitno mi je to dugo pecenje u foliji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma