Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: dečki 13 godina - što im pokloniti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Cathy, moja je najboljim poklonima koji je dobila za rođendan proglasila web-kameru za komp i slušalice (univerzalne, ali jako fora).
    To mi se ujedno čine i dobri darovi za muškiće...
    X

Ovako bi i moj stariji.... Sve moguće dodatke za računalo (taman koštali 20 kn) smatra super poklonima. Vrijedi i za glazbene naprave tipa mp3 ili mp4.

Isto - jedan broj časopisa BUG ili VIDI sa pripadajućim CD-om košta 35 kn na kiosku, a može se dobiti po 15 kn na štandovima s remitendom. Za mog starijeg to je super, kao i druge jeftine gadosti s tih štandova (jednom naletjela na 50 igara na jednom cd-u ... za 20 kn, ali to izbjegavam da mi se ne lijepe previše za računalo).

Za mlađega - bingo je usna harmonika za 30 kn (staru smo oprali u mašini jer je ostala u donjem džepu hlača ) ili maketa-model nekog svemirskog broda iz StarWars (i to izbjegavam jer mi skuplja prašinu u kući, ali je dugo vremena služilo kao odlična vježba za motoriku). Imaš maketarskih modela u Chipoteci ako je dijete zainteresirano za to, ali ako nije prije to radio, trebat će mu pomoć čak i ako su modeli "na klik" tj. bez lijepljenja.

Zima ne bi trebala vječno trajati - dobar poklon je lopta, ali umjesto dosadne nogometne može biti rukometna ili košarkaška.

Djeca se ponekad zapale za najnevjerojatnije stvari... npr. kaleidoskop je bio fora.

Moji imaju mikroskop optički i digitalni koji se veže na računalo, ali da nemaju, nabavila bih im ovako nešto (baš s njuškala, novi koštaju oko 300 kn što mi se čini previše): http://www.njuskalo.hr/djecje-igrack...-oglas-4875450

Da je bolje vrijeme, sad bih rekla da u nedjelju odeš na Hrelić - tam smo mi znali kupiti najrazličitije krame za tak smiješne novce da me sve sram napisati. Najnaj igračka s Hrelića (po mišljenju mog mlađeg sina) bio je upaljač u obliku pištolja (kupili za 10 kn, neispravan, ali prilično vjerodostojan). To je bio dio nekakve maske za maškare (James Bond ili netko takav, više ni ne znam...) Ne bi me iznenadilo da i ove godine smisli takvu neku masku.

Natrag na darove - teleskop, skateboard ako nema, štitnici ili slično, knjiga o šahu npr. ova: http://www.svijet-knjige.com/proizvo...DAMA-KRALJ-MAT

Eto, toliko od mene. Najbolje ćeš sama znati što bi bilo dobro za tvoje dijete.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Najbolje ćeš sama znati što bi bilo dobro za tvoje dijete.
    Nažalost nije za moje, nego za klinca iz razreda.

Curice se u ovoj dobi još druže sa curicama, tako da moja nije bila kod njega doma.
    Glupo mi je kupiti nešto za komp, možda dijete nema kompjutor. Znam da je nevjerojatno, ali takav peh si ne bi voljela dopustiti.
    Kada su cure u pitanju moje već lako kažu kaj da kupim, ali dečki.
    Isto, ova starija zna već i priupitati kaj bi moglo za poklon slavljenika, ali mlađa baš i ne, nije da neće, nego zaboravi.
    A ja sam trenutno "expert" za poklone muškim šestogodišnjacima.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Nažalost nije za moje, nego za klinca iz razreda.

* * *
    A ja sam trenutno "expert" za poklone muškim šestogodišnjacima.
    Eh, krivo sam razmela... To je bitno drugačija priča i treba biti niskobudžetna.
    Kod mojih je lani bila popularna razmjena home made cd-a (a gore "Čovječe ne ljuti se", "Lude koke" i slične igrice... ni ne znam koje su sve bile).

Ostalo:
    - rukavice (to moji i njihovi prijatelji gube ko ludi, pa nikad nije viška) i dobro je primljeno jer treba za gradit snjegovića
    - rješavanje viškova (duplikati knjiga ili dječje knjige koje nisu špica filma i audio cd-a koje su dobili od druge djece)
    - šalica za mlijeko i unutra bomboni (to je moj stariji dobio i obožava tu šalicu - neka žirafa je gore, valjda mu je od curice koja mu se dopada)
    - špil karata (ufff, moj mlađi je to dobio i sad s tatom uči poker - skinuli su pravila s interneta, oslobodibog)

- moj sin je nedavno prijatelju odnio na rođendan neki stolni vatromet za 19 kn + čokoladu i to je bio pun pogodak
    - baterijska lampa je poklon na koji su se moji raspametili (ona s ledicama)

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zima ne bi trebala vječno trajati - dobar poklon je lopta, ali umjesto dosadne nogometne može biti rukometna ili košarkaške.[QUOTE]

Samo vezano za loptu. Ja bi se drzala nogometne/kosarkaake. Rukometnu samo ako ste jako dobri i ako rrenira rukomet. Nije to bas sport koji ce igrat s ekipom na skolskom, a te lopte nisu jeftine. Mozda set za pingpong stolova sad ima po parkovima po dvuda ali treba imat svoj reket i lopticu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •