jeste li bili nedavno u outletu u palmanovi? koliko se isplati? imaju relativno iscrpnu web stranicu, ali zanimaju me i informacije iz prve ruke...
jeste li bili nedavno u outletu u palmanovi? koliko se isplati? imaju relativno iscrpnu web stranicu, ali zanimaju me i informacije iz prve ruke...
Meni se tamo ponuda ne sviđa, odnosno, nisam za sebe ništa našao. Vrlo često prolazim kraj Palmanove budući da je IKEA blizu, ali više niti ne stajem da vidim ima li ičega. Italija je vrlo slaba sa outlet centrima u tom dijelu. Za pravi outlet shopping treba malo više kilometara prevaliti( prvenstveno mislim na Milano i outlete u okolici). Ali, to je moje mišljenje, možda je za ljepši spol bolji izbor.
Muž i ja smo bili nekoliko puta. Sad će početi extrasconti (iza Sv. Tri kralja), ali nije dobro ići odmah već pričekati bar 2 tjedna. Nenormalna je gužva, a ti dodatni popusti budu uglavnom 20-30% na outlet cijenu (naravno mogu biti i veći ali ovisi o trgovini). No, tada je općenito veći izbor modela i brojeva.
Najbolje smo prošli pretprošle godine, išli smo polovicom veljače, a tada su popusti na maksimumu. (Preporučam baš taj period ako idete po prvi put.) Treba međutim nešto dulje "kopati", zadržali smo se puna 3 sata, a ja sam se u Guess by Marciano zato obukla od glave do pete(Visoke kožne čizme s debelom petom - umjesto 260 platila 69, košulja od čiste svile 29, traperice 29 eura
), a nosim normalne veličine. Tada u Bennetonu+Sisleyu imaju rasprodaju sve po 5€. Muž si je tada našao vestu od kašmira i one finjaka hlače za odijelo (Sisley). Ali kako je Benneton za Talijane marka niže kvalitete, roba je bila razbacana kao da je tornado prošao kroz dućan
, što potvrđuje tu tvrdnju.
Jednom smo čak bili totalno van sezonskih rasprodaja (krajem 4. mjeseca), muž si je trebao kupiti cipele, sako i još ponešto, i manje-više sve je našao na nekim specijalnim ponudama.
mo
Dakle, sretno ako idete i btw. na povratku skoknite u Interspar po špežu, mi obavezno i to obavimo![]()
bila jednom i nije mi baš nešto osim outleta calzedonie i intimissimi-tamo sam nakupovala kvalitetnih čarapa, najlonki i grudnjaka po 1 euro
Podižem ... kakva su svježija iskustva iz Palmanove? Trebam obući 7-godišnjakinju za zimu - čizme za snijeg+pernatica .. da li se isplati potegnuti do Palmanove ili stati u Trstu?
Naci ces dobru ponudu u Gapu - tamo redovito svratim za E.
Njihov Benetton mi se ne svidja (ponudom mi je bolji moj lokalni Benetton, iako je manji).
U Trstu nisam kupovala vec X godina, doduse bila sam u Decathlonu (Monte d'Oro shopping centar) - trebala sam specificnu opremu, no vidjela sam puno ljudi koji su klincima kupovali jakne. H&M u tom shopping centru im je losiji nego u centru TS (ili u Kopru ili Novoj Gorici), a u ostale ducane nisam stigla.
i kakve su cijene? kad sam ja bila, a to je bilo davno, davno, ne sjećam se da su bili
Ja nisam bila, ali bile su mi frendice i vratile se sa hrpom kvalitetnih dizajniranih stvari za ok cijene..
ima li u palmanovi neki dućan s nakitom (zlatnim) ili satovima i kakve su cijene?
nisam već dugo bila
Dižem temu jer mi je Palmanova odjednom prek puta...blizu...jel bio tko u zadnje vrijeme? kakve su cijene dječje odjeće tipa OVS, Benetton-jel isto kao i kod nas u outletima ili?
Bilo kakva info je dobrodošla...
Posljednje uređivanje od nanimira : 15.03.2017. at 22:10
Meni je puno veći izbor u Tiareu, nego u Palmanovi. A blizu su jedno drugome.
No, ako si kraj Palmanove, zašto ne ići pogledatiNahodaš se i u jednom i u drugom, dobro za zdravlje.
Beti, pa Tiare je običan shoping centar, a palmanova je outlet, zar ne?
Nanimira, ima svega i svačega, uopće se ne sjećam ovsa, benneton ima, ima i gap. A cijene svakakve. Ako ti je blizu ili prolaziš, zasto ne bi bacila oko
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, ali ja nikad nisam vidjela neku vecu razliku u cijenama. Samo u ponudi. Jedino u Outletu Sorele Ramonda vidim daleko nize cijene nego u obicnom ducanu. Palmanova, po mom iskustvu, nije ni malo jeftina.