-
Muž i ja smo bili nekoliko puta. Sad će početi extrasconti (iza Sv. Tri kralja), ali nije dobro ići odmah već pričekati bar 2 tjedna. Nenormalna je gužva, a ti dodatni popusti budu uglavnom 20-30% na outlet cijenu (naravno mogu biti i veći ali ovisi o trgovini). No, tada je općenito veći izbor modela i brojeva.
Najbolje smo prošli pretprošle godine, išli smo polovicom veljače, a tada su popusti na maksimumu. (Preporučam baš taj period ako idete po prvi put.) Treba međutim nešto dulje "kopati", zadržali smo se puna 3 sata, a ja sam se u Guess by Marciano zato obukla od glave do pete
(Visoke kožne čizme s debelom petom - umjesto 260 platila 69, košulja od čiste svile 29, traperice 29 eura
), a nosim normalne veličine. Tada u Bennetonu+Sisleyu imaju rasprodaju sve po 5€. Muž si je tada našao vestu od kašmira i one finjaka hlače za odijelo (Sisley). Ali kako je Benneton za Talijane marka niže kvalitete, roba je bila razbacana kao da je tornado prošao kroz dućan
, što potvrđuje tu tvrdnju.
Jednom smo čak bili totalno van sezonskih rasprodaja (krajem 4. mjeseca), muž si je trebao kupiti cipele, sako i još ponešto, i manje-više sve je našao na nekim specijalnim ponudama.
mo
Dakle, sretno ako idete i btw. na povratku skoknite u Interspar po špežu, mi obavezno i to obavimo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma