Curke, mislim da BP nema koristi od toga da joj se kaže nema ti druge izdrži!! jer da ženi neprospavane noći nisu veliki problem ne bi tražila pomoć, i ja npr. fakat ne mogu normalno fukcionirat ak se ne naspavam,sad je lako kad ne radim, mogu odspavat po danu al radit zahtjevan posao koji traži full koncentraciju potpuno mamuran i još takav doći doma djetetu hmm,,...bojim se teško.

Mislim da bi ti BP više pomogli savjeti onih curki koje su uspjele uvesti neke promjene i poboljšati spavanac bebica u svoju korist i korist beba a ne čista konstatacija pomiri se s tim.
Pri tom mislim prvenstveno na E.Pantley metodu "Kako uspavati dijete bez plakanja",ima zgodnih načina, vrijedi pokušati imaš na forumu pod No Cry solution.Nipošto nemoj ići s Cry-out-om, to je živa koma.

Ja imam par frendica koje su izbacivanjem noćnih podoja uspjele naspavat se kao i bebe a naravno ostatak dana su ih dojile. Tako da i dalje dojiš,al ipak imaš snage za po danu za dijete i posao.

Stoga, ti vidi jel imaš još snage,ili želiš stvarne promjene? ako da,preporučam da pročitaš knjigu koju sam ti navela.
Sretno!! držim fige da uspijete.