-
Jesi možda razmišljala o tome da su to zubići? Plus, dijete se u toj dobi dosta igra i počinje se dizati, pa nema vremena za dnevna dojenja, pa to nadoknađuje noću... to su kod nas bili razlozi za učestalije noćno buđenje i dojenje...
Moja curica je 10.mjeseci i isto se noću non stop budi, ali zadnjih tjedana čak ni ne želi dojiti do jutra pred svitanje, nego ju muče zubići ovih dana... I ja se pitam kada će doći dan da odspavamo u komadu 6-7 sati kao kad je bila stara mjesec-dva dana. Kad su joj izlazili prvi zubići (imamo ih 6), krenulo je učestalije dojenje noću, pa onda problemi s probavom zbog dohrane, pa sad opet zubići... Zadnjih tjedana kad se probudi ju obično uspavljujem tako da ju mazim po trbuščiću ili leđima ili glavici, pa zaspi kroz par minuta ponovo uz par okretanja, trbuh, bok, leđa, ali spava u produžetku našeg kreveta i dijelom na našem krevetu pa mi to nije problem, ne moram ustajati, pa zaspim dalje... Kad krenem raditi za 2 mjeseca vjerojatno ću ići ranije spavati da se odmorim... ovako idem uvijek par sati iza nje spavati, ali uvijek mogu odspavati tokom dana barem na pola sata kad i ona spava...
I ja ću ovih dana početi čitati "Kako uspavati dijete bez plakanja", opustošila sam neki dan Profil megastore da iskoristim poklon bonove, pa sam nakupovala neke "must read" knjige s tematikom beba i roditeljstva, između ostalog i Searsa i Pantley
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma