Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
Ubij me, al ovo ne kužim.
Znači nije im važno što im je loše, što su ih opljačkali, otpustili, osiromašili. Ne, to je sve ništa.
Dok je vjeronauka u školi i nesmrznutih zametaka ne smeta ih što su gladni.
Hebeš ručak, samo nek nema gej parada u Hrvata.
Ne moraš baš vrijeđati. U ovoj zemlji ima jako puno ljudi koje nije samo HDZ opljačkao, otpustio i osiromašio, čije obitelji još vuku posljedice puno starijih komunističkih nepravdi i zločina i koji ne mogu glasati za opciju koja se još uvijek zove partija. Nije bitno što je Drugi svjetski rat završio prije 66 godina i što je Tito umro prije 31 godinu nego je bitno to što su posljedice za mnoge obitelji ostale trajno nerazriješene.

Glasačko tijelo u RH je većinski desnog centra - drugim riječima, SDP je i prošli i ovaj puta pobijedio na izborima zato što je većina htjela kazniti HDZ glasajući protiv njega ili ne glasajući uopće, a ne zato što im je SDP opcija.

Nije nimalo demokratski smatrati sve neistomišljenike kretenima, homofobima, primitivcima, ljudima koji rade ispade, drže slike političkih vođa u dnevnom boravku (nisam nikad vidjela Tuđmana u nečijem dnevnom boravku). Jesu li to zbilja jedini razlozi što mnogi ljudi razmišljaju drugačije od nas? Dobro je napisala ina33 o "taborskom" razmišljanju, mogla bih dodati, razmišljanju u paketima. Glasači HDZ imaju jedan paket, a glasači SDP-a drugi paket. Ja ne prihvaćam ni jedan ni drugi, uopće ne prihvaćam razmišljanje u taborima i paketima, ne smatram neistomišljenike "slijepim primitivcima" , neću ih nazvati ni "komunjarama" ni "rvatima" jer nisu bili tako pametni kao ja da zaokruže moj izbor i da budu vođeni mojim razlozima.