Ne moraš baš vrijeđati. U ovoj zemlji ima jako puno ljudi koje nije samo HDZ opljačkao, otpustio i osiromašio, čije obitelji još vuku posljedice puno starijih komunističkih nepravdi i zločina i koji ne mogu glasati za opciju koja se još uvijek zove partija. Nije bitno što je Drugi svjetski rat završio prije 66 godina i što je Tito umro prije 31 godinu nego je bitno to što su posljedice za mnoge obitelji ostale trajno nerazriješene.
Glasačko tijelo u RH je većinski desnog centra - drugim riječima, SDP je i prošli i ovaj puta pobijedio na izborima zato što je većina htjela kazniti HDZ glasajući protiv njega ili ne glasajući uopće, a ne zato što im je SDP opcija.
Nije nimalo demokratski smatrati sve neistomišljenike kretenima, homofobima, primitivcima, ljudima koji rade ispade, drže slike političkih vođa u dnevnom boravku (nisam nikad vidjela Tuđmana u nečijem dnevnom boravku). Jesu li to zbilja jedini razlozi što mnogi ljudi razmišljaju drugačije od nas? Dobro je napisala ina33 o "taborskom" razmišljanju, mogla bih dodati, razmišljanju u paketima. Glasači HDZ imaju jedan paket, a glasači SDP-a drugi paket. Ja ne prihvaćam ni jedan ni drugi, uopće ne prihvaćam razmišljanje u taborima i paketima, ne smatram neistomišljenike "slijepim primitivcima" , neću ih nazvati ni "komunjarama" ni "rvatima" jer nisu bili tako pametni kao ja da zaokruže moj izbor i da budu vođeni mojim razlozima.

Odgovori s citatom