Pokazuje rezultate 1 do 50 od 266

Tema: Izbori 2011

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa Vidi poruku
    No, da ja skratim, koliko je moguće.... ne mislim da će ova nova vlast donijeti bogatstvo i blagostanje. To neće nijedna vlast. Toga se narod mora pomiriti. Nema više blagostanja nigdje na svijetu. Nema spasenja od ovoga ili onoga... Cijeli svijet plaća preveliki danak trulom kapitalizmu. Ova vlast može nekim svojim potezima rasteretiti dug, izvući nas za par cm iz kante pune dreka, može postaviti temelje za nešto što godinama treba graditi, a to je održivost i stabilnost države u svim svojim granama. Od gospodarstva, poduzetništva, turizma, ekonomije, poljoprivrede, do školstva, zdravstva... Vjerojatno će za to morati napraviti hrpu poteza koje narodu ne odgovara (naravno, kome odgovaraju veći porezi, veći troškovi, manja platežna moć?).
    Dakle, smatram da su ležernost, blagostanje i život u državi u kojoj teče med i mlijeko jedva velika utopija, ne samo u rh, nego na cijeloj planeti...
    Potpis, moover.

Ja ne mogu doći k sebi na odgovore ljudi "očekujem da će nam bit bolje !". Pa, kako, kako, čovječe???? Možemo naprvit temelje da djeci naše djece, eventualno našoj djeci bude nešto bolje. Al' da bude bolje za 2 godine - no chance.

Realno - za taj dugoročni cilj - trebali bi imat nacionalni konsenzus da nam idućih par godina ili desetljeće bude gore.

A to nemamo. Pa će onda vlada ustpuke ovima, ustupke onima, ko prvi izađe na cestu - ustupak njemu. A sve su to medvjeđe usluge.

I bojim se scenarija Grčke i takvog sraza htijenja i mogućnosti.

Pa se, u svom pesimizmu a propos da će nam bit bolje, ko nena-jabuka na napredovanje djece i ambiciju "samo neka ne kradu", koncentriram na svoje dijete i samo na MPO i da baš nema previše lopovluka.

A to nije ono što će nam kao društvu pomoć.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 08.12.2011. at 12:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •