Pokazuje rezultate 1 do 50 od 266

Tema: Izbori 2011

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja ne znam kakav bi to program nama mogao pomoći, kakvi bi tu stručnjaci trebali doći i napravit čudo...
    Pa mi smo zemlja koja još plaća i osjeća posljedice rata i samo to bi bilo jednoj zemlji dovoljno, a ne način kako su ju vodili zadnjih 16 godina.
    A što se tiče ostalog, nemam neka prevelika očekivanja. Nadam se da će se pod hitno mijenjat zakon o MPO, nadam se da će javna nabava funkcionirat uistinu kao javna nabava. A što se tiče osiguravanja poslova, pa nitko nema čaroban štapić. Eto u najluđim snovima bi se mogla nadati da će malo regulirati uvoz hrane,nekako maštam da bi ograničavanjem uvoza povećali domaću proizvodnju i prodaju hrane, pa kada bi tu možda malo više novca ostalo taj novac bi se nekako usmejrio u druge grane u hrv i tak...i onda je svizac zamotao čokoladu.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne znam kakav bi to program nama mogao pomoći, kakvi bi tu stručnjaci trebali doći i napravit čudo...
    kad bi netko čarobnim štapićem maknuo sve dosadašnje ljude iz ove paukove mreže i doveo pametne, ambiciozne, sposobne stručnjake, uvjerena sam da bi se doslovno dogodilo čudo. jer ljudi žele raditi, kod nas postoji masa takvih ambicioznih sposobnih, željnih promjena, ali ih sistem koči. i što misliš kolika je ta korupcijska mreža čvrsta i zapetljana, tko se to usudi i može počet raspetljavati? sve veže jedno za drugim, od korupcije do sistema.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    kad bi netko čarobnim štapićem maknuo sve dosadašnje ljude iz ove paukove mreže i doveo pametne, ambiciozne, sposobne stručnjake, uvjerena sam da bi se doslovno dogodilo čudo. jer ljudi žele raditi, kod nas postoji masa takvih ambicioznih sposobnih, željnih promjena, ali ih sistem koči. i što misliš kolika je ta korupcijska mreža čvrsta i zapetljana, tko se to usudi i može počet raspetljavati? sve veže jedno za drugim, od korupcije do sistema.
    Vidiš i ti pišeš o čarobnom štapiću.
    Istina je da bi mogli, vjerujem da bi imali i stručnjaka i znanja samo nemamo čaroban štapić.
    Al ajde, razmišljat ćemo pozitivno i reći da nada umire posljednja i potpisati oku.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš i ti pišeš o čarobnom štapiću.
    Istina je da bi mogli, vjerujem da bi imali i stručnjaka i znanja samo nemamo čaroban štapić.
    Al ajde, razmišljat ćemo pozitivno i reći da nada umire posljednja i potpisati oku.
    pa upravo to i želim reći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •